Dostlar youtube o kadar çok bu tarz şeylerle dolu ki. Hep hayal ediyorum bir adam da çıksın şöyle bir türkü çalsın. Bir adam da çıksın şöyle türkçe bir şarkı kaydetsin. Birşeyler üretsin birileri birşeyler yapsın. Niye bizden çıkmıyor acapellalar? Ekranı bölüp her birşeyi kendi çalanlar? Yapabilecek çok sayıda eleman da var biliyorum. Uğraşmak istemiyorlar sanırım.
Ben yazın bir yapayım dedim. Hatta bir türkü seçtim bunun için. Vokalimi başarısız bulduğum için Youtube dışında biryerde de paylaşmadım. Bu tarz çalışmalar yapalım diyorum. Kayıt konusunda deneyimli arkadaşlarla bu tarz kayıtlar yapabilirsem çok mutlu olurum aslında. Var mıdır böyle bir çalışmada bulunan fikirlerinizi merak ediyorum??
Ben yazın bir yapayım dedim. Hatta bir türkü seçtim bunun için. Vokalimi başarısız bulduğum için Youtube dışında biryerde de paylaşmadım. Bu tarz çalışmalar yapalım diyorum. Kayıt konusunda deneyimli arkadaşlarla bu tarz kayıtlar yapabilirsem çok mutlu olurum aslında. Var mıdır böyle bir çalışmada bulunan fikirlerinizi merak ediyorum??