S
shrapnel
Forumları takip ediorum 1 haftadır araştırıorum.Herkez roland müthiş roland çok iyi filan diyordu.Müthiş gibi yorumlar var.7 yıldır gitar 2 yıldır elektro gitar kullanıyorum.Ve overdrive sesleri en çok kullanıyorum bie heavy metalci olarak. ve benim tarzımda olan herkez distortion a en yakın sesi arar. Bunu roland anfilerde bulmanızın imkanı yok dün taksimde bir çok yerde Roland,Marshall denedim ve Gerçekten roland ın sesleri çok dijital geliyor kulağa ilk çalmaya başladığında sorun yok gibi fakat gittikçe hissediosun çok fazla dijital sesleri olduğunu ve seSi yükselttikçe ses kalitesinde bozulma oluyor. Bir çok efeckt seçeneği olmasına rağmen heavy metal tonları yakalıyamadım bir çok kontrolunun de olmasına rağmen.Ama bir marshall denedeğim de mgfx mgcdr(R olmasına dikkat edin reverb lü) serisini distortion a en yakın sesleri aldım tatmin edici bir sesdi.Analoga en yakın sesleri alabiliosun abartmıorum. Clean de de hiç fenaa sayılmaz. Bence bu kadar roland ı abartmayın.Paranız varsa bırakın marshalı da Voxx alın. Ben gayet memnunum şuan marshall Mg15cdr lerden fiyatı da 195 dolar. Mg15fx lerde 3 tane daa efeckt var ama 225 dolar ama benim param yetmedi 🙁(( Roland cube 15 lerde 160 dolar ama reverb yok bunların
hee şunuda söyliyüm Marshall Mg15CD ler reverbsiz 140 dolar.Ben çok dolaştım forumları anfi olcaklara yazdıklarım yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
hee şunuda söyliyüm Marshall Mg15CD ler reverbsiz 140 dolar.Ben çok dolaştım forumları anfi olcaklara yazdıklarım yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.