bum demiş ki:pacmenin suanda izmirde cikan gruplarla hic birfarki yok...oozeun suanki igrenc halide aslinda kendi eserleridir bence, saolsun anil efendi pacmene gecti, aldi clublarda soyleyen grubu ooze a soktu, ooze uda cluba cevirdi...ogun bugundur ooze rock bar degil, club ooze olmustur..pacmen gelmeden once gayet gidilecek iyi parcalar dinlenebilinecek yerdi orasi, komik olan suki o guzel dedigim parcalarida anil beyin sahsinin ta kendisinin soylemesiydi...
soyle soylemek bence daha dogru olur, jackdaniels dagildiktan sonra izmirde gidipte dinlenecek gurup kalmadi...bende onlarin dagilmasini hazm edemeyenlerdenim ama dagilmasinin da mutlaka vardir bi nedeni...
onu biz bilmiyoruz tabi...ama boyle bi sese sahip bir insanin gidipte simdi justin timberlake, jovanotti soylemesi garip geliyo bana...onunda vardir kesin birnedeni, muzik zevki degisti heralde..veya maddi acidan bakmaya basladi olaya. ki bence ikincisi..bundada sakir abinin buyuk etkisi olduguna eminim.
bunlari soylemem onlari sevmedigimden degil, aksine...
amaan biz buraya yaziyoruzda okuyan var sanki...
siz istanbula gideli nekadar oldu bilmiyorum 5 aydir calistiginizi yazmissin gerci, izmir hala ayni hatta daha kotu..bizde aynı nedenlerden ötürü istanbula yerleşmiş durumdayız..(rol olarak) izmirde çok çabaladık, farklı bir repertuarı bir yana bırakın çalınmamış bir iki şarkıyı denemek bile o dönem için çok mantıksız geliyordu işverenlere.. onlarda haklıydı sonuçta tekelleşmiş bir piyasa oluşmuş durumda idi.. sanıyorum hala öyle izmir.. dün birileri bugün başka birileri yarın başka... bu böyle gider.. popüler olan grup,müşteriyi çeken grup tekeli belirler,diğer gruplarda kolay kolay barınamaz!
bunu dışardan bakınca anladık,öğrendik!
kadıköy shaftta çarşambaları beyoğlunda limon ve gitarda cuma cumartesileri çalmaktayız(5 aydır).çok yakında albümümüz çıkıyor.
bizim ve bizim gruplarada gözünü seveyim istanbulun demekten başka söz-çare- kalmıyor.
Maalesef adımız hıdır olay budur..