İçeriği çok fazla olamsın sonra kayboluyom
Tüm içtenliğimle yazıyorum. Ona göre 🙂stQrm demiş ki:Bende webmaster lıga soyundum sitem yapım aşamasında daha domain alamadım COMİNG SOON yani 😆
aslında çalıştığım yerin sitesini ben yapıyorum incelemek isterseniz buyrun;
www.peri.ajansi.com
tabi bitince daha güzel olucak bana sitem hakkında YAPICI eleştiri yaparsanız sevinirim
önerilerinizi bekliyorum..
😀 🙂 🙁 😱 8O 8) 😆 :x 😛 😳 😢 :evil: :twisted: :roll: 😉 :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :beer :tap: :deli :kahve :utandim :ask :kaydim :dan :sniper :uyku 😛inokyo :kafaat :dans :kustum :elsallaa :cigara :metal :dil :taptim :metalhead :fikrimvar bunlar varmış site forumlarına biraz renk getiriyor :kustum :kustum :kustumCornflakegirl demiş ki:senin için smileyler önemli sanırım kaldımı başka kullanmadığın :twisted:Asivampir demiş ki:netteki sitelerde ne gibi özellikler ararsınız iyi bir forum ve indirebileceğiniz programlar vb yani bir siteden ne gibi içerik beklersiniz :bilmem :icelim :zipla :yaratik :seytan :deli :zombi
Aslında eleştirilere açığım biliyorum ilk işim olduğu için pek güzel değilfuturist demiş ki:Alınma gücenme yok olur mu? Giriş sayfasındaki renkleri değiştirirsen fena durmayacak gibi. Bir de fontlarını değiştir. Kırık görünüyor daha hoş ve kararlı fontlar kullanabilirsin. Photoshop la bütün resim olarak değil de tek tek image leri işleyerek tablolarla çalışırsan derli toplu olur hem de site geç açılmaz. Dreamweaver tavsiye ederim. Ana sayfadaki menüleri daha özenli yap istersen 😉 Bu kadar büyük kullanma fontlarını ve renklerle oynamaya çalış. Logoyu gif çalıştın sanırım kalitesi bozulmuş logonun,arka gölgelendirmeler göze güzel gelmiyor. :roll:
Fazla yazamıyorum alınırsın nesi varmış be dersin diye 😉
Küçükpark'taysan komşuyuz demekki alınma olur mu? Biraz daha geliştirmeye çalışırsan kendini eminim çok daha iyisini yaparsın.
beyefendi demiş ki:futurist
senin tavsiye ettiğin sitede pek ahım şahım değil...
müsade edersen bnde seninkini eleştirmek isterim
giggle demiş ki:ha bire geyik yapılsın...
yavaş olmasın.. ( o da biraz senin netle ilgili ama...)
site temaları çok olsun...
avatar biraz daha büyük olabilir...imzalarda öyle 500 karakter yeter mesela...
sözlükteki gibi otomamatik link olsun...
hızlı cvp board u olsun.....
smiley acayip çok olsun...
Daeron demiş ki:Forumların kocaman avatarlara izin vermesi de hoşuma gider 🙂