Neural DSP'ye "almayı düşünüyorum ama emin olamadım" tarzı bir mail atarsanız en azından bir kere daha trial tanımlıyorlar.Abiler sohbetinizi bölüyorum ama şu petruccinin pluginini 2. 3. kez 14 gün deneme sürümüyle kullanmanın bir yolu var mıdır ? iLok engelliyor.
Diyelim ki bozulan bilgisayarın tek kullandığın sistemdi ve 1/3 kullanılıyordu ve sen bunu deaktive edemeden bilgisayarın formatlandı, şu anki sisteme kurup totalde kurulu bilgisayar sayısını 2/3 yaptıktan sonra bu bilgisayar da bozulmazsa istediğin zaman deaktive edip tekrar 1/3'e indirebilirsin. Aslında ilok bu konuya dikkat etmeyi çok ciddi bir şekilde uyarıyor ancak yine de bilgisayarın başına bir durum geldiğinde iletişime geçersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Sonuçta bilgisayarın depolama alanının bozulmasını kimse planlı olarak kontrol edemez.arkadaşlar bilgisayarım bozuldu, anakart, işlemci ve ekran kartı bozulmuş, bilgisayarcı çıkma parçalardan kurmuş verdi. ancak haliyle yeni formatlanmış oldu. neural dsp abasim var ancak ilok denilen uygulamada 1/3 activation used yazıyor. ben bu parçalar müzik programlarımı çalıştırmazlarsa yeni parçalar alıp bilgisayarı mecburen yenileyeceğim. bunu anlamam için bu bilgisayara anladığım kadarıyla bozulan bilgisayardaki activasyonu deactive edip buna taşıyacağım ve 2/3 olacak. olmaz ise yeni bilgisayar topladığımda kurulum bana 3/3 hakkım kaldı diyecek. bütün haklarımı doldurmuş olacağım bu sayede. sonrasında bilgisayara bir şey olup yeni bilgisayara geçmem gerekirse hakkım kalmamış olacak bu durumda kalan hiç oldu mu? mevcut bilgisayara aktivasyonu taşıyıp bilgisayarın kaldırıp kaldırmadığını denemeye çekiniyorum şu anda mesela.
Yine geliyor gelmekte olan...
Yine clean diye düşündüm ama "most creative plugin" kısmı beni biraz daha versatile bir plugin olabileceği düşüncesine itti. Merakla bekliyoruz 😀var mı tahmin usta