5150 değil mi bu
Birçoğumuz paylaşılan görsellerden öyle sandık sanırım. Değişik bir ters köşe oldu. Henüz deneme sürümünü indirip kurcalamadım fakat aynı anda hem high gain karakterli olup hem de modülasyon öğeleri içermesi ilginç olabilir. Bu anlamda kendi adıma plini’ye yükseliyordum, gojira‘ya da bakıp öyle karar vereceğim artık.5150 değil mi bu
Whammy’i hangi pedal ile kullandınız?Archetype: Gojira olmuş dostlar. Bugün deneme fırsatım oldu. Gojira'nın Stranded parçası ile denedim, özellikle whammy pedalı mükemmel bir ses veriyor. Daha önce Guitar Rig, Amplitube, TH-U, Bias FX gibi VST'ler denedim fakat bu hepsinden daha gerçekçi bir ses verdi. En yakın zamanda Neural DSP'nin diğer plugin'lerine de bakmayı düşünüyorum. Gojira sevenler kaçırmamalı. 😀
Midi Controller varsa whammy pedalını ayakla kontrol edebilirsiniz.Whammy’i hangi pedal ile kullandınız?
Yok hayır, Midi Expression Pedal ile kullanmadım fakat Midi Expression ile çok daha iyi bir ses alabileceğinizden eminim.Aslında eksik sormuşum, whammy için Midi Expression Pedal kullandığınızı düşünerek sormuştum. Midi Expression kullandınız ise marka model ne idi?
steinberg ur22mk2 ses kartım var.gojira pluginde yer alan pedalları elle açık kapatmak çok zor.bunları ayağımızın altında bir pedal kullanarak açmak için nelere sahip olmak lazım.nereye ne takmak lazım
Ağzım açık kaldı diyeyim. Evde sağda solda oturduğum yerde amfi ya da ipad ile çaldığım için buna yatırım yapmadım ama masabaşında sabit bir laptop ile çalacak düzene geçersem kullanacağım tek program olur muhtemelen - hatta parayı gömer tüm versiyonları alırım. ipad versiyonu olsa affetmem ama şimdilik Bias Amp2 ile devam.biasfx amplitube vb programlardan ne kadar farkli
Öncelikle Neural DSP pluginleri Amplitube'dan kat kat üstün. Amplitube'un ses teknolojisi çağın gerisinde kalmış gibi geliyor bana. Verdiği ses çok yapay, dijital olduğu çok kolay anlaşılıyor. Bias FX ise daha gerçekçi bir ses verse de presetler üzerinde bayağı bir oynama yapmanız gerekiyor. Hiçbir ayarı değiştirmeden kullanıldığında çoğu preset istenilen sesi vermiyor. Neural DSP pluginleri hem bu ikisinden de daha gerçekçi bir ses veriyor, hem de presetler üzerinde, amfi, kabin, pedal ayarlarında çok bir oynama yapmanızı gerektirmiyor. Plugini açtığınız gibi hemen hemen kullanılmaya hazır hâlde oluyor.Valla sponsor reklamlarda gordum bu zamana kadar nasil gormemisim bilmiyorum bu aksam trial versiyondan deneme yapicam ama biasfx amplitube vb programlardan ne kadar farkli randimani var bilgi verebilirmisiniz.
Uyyun olursa inceleme yapip sitede de makale yayinlamayi dusunuyorum