Neural Dsp Başlığı

Abartı ilanlar başlığına ilk sıradan girer
Fiyat konusuna katılıyorum kesinlikle. 200-300 dolar daha uygun olabilirdi rakam. Bununla beraber QC Mini'nin processor piyasasının ilk iphone'u olduğunu düşünüyorum ekran tasarımıyla. Önümüzdeki 2 senede tüm firmalar bu tarz cihazlara yönelmeye başlayacağı düşüncesindeyim. Kasanın getirdiği hantallığı çözdüler yeni tasarımla.

Alttaki mesajımdaki gibi cam ve kasa dayanıklılığına sıvı ve toz geçirmezlik sertifikaları ile baya yürür piyasa. Hatta procesor koruma dockları yerine telefonlardaki gibi daha ekonomik 9H koruma filmleri dahi baya üretilir ve kullanılır gibime geliyor.

Biri 1450£ diğeri 1130£. Yurtdışı almayı düşünen varsa Andertons ta 119£'luk Qc nin çantasıda hediye. Bu durumda pek cazipliği kalmıyor. Gerçi aynı güce sahip ama yinede 950 bandında olabilirdi.

Çok saçma planlanmış 4 tane foot-switch, aşırı pahalı bir fiyat ancak çok daha dayanıklı bir ürün gibi görünüyor.

Globalde gördüğüm kadarıyla Quad cortex fanatikleri GAS'ı aklamak için genel olarak 8 tane foot-switch farkı, biraz daha az I/O sayısı ve biraz daha az kasa için maliyet ne kadar azalacaktı en fazla bu kadar fiyat azalabilirdi diyorlar.

Bu ürünün fiyatı bence 800-900 dolar bandında olmalıydı. Bu fiyata foots-switchler aşağı dizili şekilde (daha kullanışlı dizayn edilmiş) ve kendinden bataryalı bir sistemle çıkması daha şık olurdu.

Ayrıca Darkglass'ın sahibinin aynı zamanda NeuralDSP CEO'su olduğunu da düşününce, foot-switchleri çok kullanışlı yapmamanın Darkglass foot-switch ürünlerinin quad cortex mini ile kombo satılmasının hedeflenmesi olduğunu düşünüyorum.

Yeni bir prosesör edinme aşamasındayım, GE-200 kullanıyordum, ve Hi-Gain tonlarla pek işim olmuyor. Daha ziyade bol efektli arpej, bol kompresli glassy ritmler vs. Neural'in Rebea ve Carry Wong paketleri çok sık kullandığım paketler.

GE-300 bakıyordum ama biraz eski teknoloji kalmış olabileceğinden sebep yeni nesil capture özellikli Tonex, Nano gibi cihazları inceliyorum. Ama güvenilir kaynaklar hep Hi-Gain çevrede takılıyorlar. Çok da efektler nasıl falan bir bilgi de bulamadım. Anladığım kadarı ile Nano Cortex'te bu plug-in'leri direk kullanamıyoruz büyük abisi gibi. Büyük abisine de paramız yetişmez. Nano'da benzer amfileri bulup indirip Rebea'nın Wong'un pluginlerindeki tonları yakalamak mümkün müdür bu cihazla? Yani bir çok kişi de amfi capture denemekten, ton bulmaya çalışmaktan gitar çalacak vakit kalmıyor falan diye şikayetlenmiş. Öyle acayip kompleks 3-4 way efekt zincirlerine ihtiyacım yok ancak efektlerin kalitesi de önemli. Efektleri en azından götürür mü bir şekilde, yoksa GE-300 al yoluna bak sana göre değil mi dersiniz?

Yeni bir prosesör edinme aşamasındayım, GE-200 kullanıyordum, ve Hi-Gain tonlarla pek işim olmuyor. Daha ziyade bol efektli arpej, bol kompresli glassy ritmler vs. Neural'in Rebea ve Carry Wong paketleri çok sık kullandığım paketler.

GE-300 bakıyordum ama biraz eski teknoloji kalmış olabileceğinden sebep yeni nesil capture özellikli Tonex, Nano gibi cihazları inceliyorum. Ama güvenilir kaynaklar hep Hi-Gain çevrede takılıyorlar. Çok da efektler nasıl falan bir bilgi de bulamadım. Anladığım kadarı ile Nano Cortex'te bu plug-in'leri direk kullanamıyoruz büyük abisi gibi. Büyük abisine de paramız yetişmez. Nano'da benzer amfileri bulup indirip Rebea'nın Wong'un pluginlerindeki tonları yakalamak mümkün müdür bu cihazla? Yani bir çok kişi de amfi capture denemekten, ton bulmaya çalışmaktan gitar çalacak vakit kalmıyor falan diye şikayetlenmiş. Öyle acayip kompleks 3-4 way efekt zincirlerine ihtiyacım yok ancak efektlerin kalitesi de önemli. Efektleri en azından götürür mü bir şekilde, yoksa GE-300 al yoluna bak sana göre değil mi dersiniz?
Elinizde ses kartınız + nano cortex ve sevdiğiniz pluginler var ise başkalarının yaptığı amfi capturelarına gerek yok. Sevdiğiniz toneları capturelarsınız olur biter.

Gayet detaylı anlatıyor burada eleman.
Nano içerisinde ki efektler bence çok çok iyi.

Elinizde ses kartınız + nano cortex ve sevdiğiniz pluginler var ise başkalarının yaptığı amfi capturelarına gerek yok. Sevdiğiniz toneları capturelarsınız olur biter.

Gayet detaylı anlatıyor burada eleman.
Nano içerisinde ki efektler bence çok çok iyi.

Değişik bir yaklaşım olmuş, plugini capture güzel fikirmiş. Sadece neural pluginlere değil her şeye yapılabilir çok özel tonlar için. Yapıştırdığınız video görünmüyor nedense bende ama konuyla ilgili videolar buldum teşekkürler.

Değişik bir yaklaşım olmuş, plugini capture güzel fikirmiş. Sadece neural pluginlere değil her şeye yapılabilir çok özel tonlar için. Yapıştırdığınız video görünmüyor nedense bende ama konuyla ilgili videolar buldum teşekkürler.
Aynen öyle istediğiniz her plugini capture edebilirsiniz, hatta NAM captureları ile neredeyse sınırsız seçeneğiniz olur. Nano cortex özünde zaten bir capture/capture player cihaz.

Aleti edindim, chocolate ve expression pedalını bile çalıştırmayı başardım. Amfi, kabin, ir deryasında yüzüyorum 😀Ancak cihazla ilgili bir sıkıntım var, Cortex Cloud'u her açtığımda cihazın bağlanması için EXIT-CAPTURE tuşlarından reset yapmam gerekiyor yoksa otomatik olarak uygulamayı her açtığımda bağlanamıyor. Herkesinki mi böyle yoksa bendeki cihazda mı bir sıkıntı var? Hatırlaması gerekmiyor mu cihazı uygulamanın? Arabaya kulaklığa falan otomatik bağlanıyor telefonum mesela.

Geri