Yeni bir prosesör edinme aşamasındayım, GE-200 kullanıyordum, ve Hi-Gain tonlarla pek işim olmuyor. Daha ziyade bol efektli arpej, bol kompresli glassy ritmler vs. Neural'in Rebea ve Carry Wong paketleri çok sık kullandığım paketler.
GE-300 bakıyordum ama biraz eski teknoloji kalmış olabileceğinden sebep yeni nesil capture özellikli Tonex, Nano gibi cihazları inceliyorum. Ama güvenilir kaynaklar hep Hi-Gain çevrede takılıyorlar. Çok da efektler nasıl falan bir bilgi de bulamadım. Anladığım kadarı ile Nano Cortex'te bu plug-in'leri direk kullanamıyoruz büyük abisi gibi. Büyük abisine de paramız yetişmez. Nano'da benzer amfileri bulup indirip Rebea'nın Wong'un pluginlerindeki tonları yakalamak mümkün müdür bu cihazla? Yani bir çok kişi de amfi capture denemekten, ton bulmaya çalışmaktan gitar çalacak vakit kalmıyor falan diye şikayetlenmiş. Öyle acayip kompleks 3-4 way efekt zincirlerine ihtiyacım yok ancak efektlerin kalitesi de önemli. Efektleri en azından götürür mü bir şekilde, yoksa GE-300 al yoluna bak sana göre değil mi dersiniz?