thuthq demiş ki:ben hiç dinlemedim ama gerçekten bayağı güzelmişler tutankamon dan duydum bana anlatırdı hep. kayıtlarınız internette war mı nereden bulabilirim? yoksa hemen koyun samsun da belli bir dinleyici kitlen hemen olur merak etme
jimy demiş ki:evet arkadaslar bende grubun eski elemanı olarak tamamen ve sadece melihin arkasındayım ama ön tarafın tersi olan arkasındayım🙂 o ayrıca anlar...yeni kadroyla umarım iyi yerlere gelirsiniz.telefon kulturunun gelişmesi ve iletişimle ilgili yeni calısmaların aranız(mız)da devam etmesi dilegiyle!..basarılar ve saygılar...(caglar)
Olm çaglar lavukluun alemi yok olmuşla bitmişe çare yoktur nekadar arkamızda olmasanda sanada basarılar böle bişi diceni beklemiodum neysejimy demiş ki:evet arkadaslar bende grubun eski elemanı olarak tamamen ve sadece melihin arkasındayım ama ön tarafın tersi olan arkasındayım🙂 o ayrıca anlar...yeni kadroyla umarım iyi yerlere gelirsiniz.telefon kulturunun gelişmesi ve iletişimle ilgili yeni calısmaların aranız(mız)da devam etmesi dilegiyle!..basarılar ve saygılar...(caglar)
DEDE demiş ki:konser afişi dikkatimi çekti....bu nasıl bir ezikliktir ki konser afişinde ilk gurub neutron yazar ...baba gurub da sanki eren kömurcu gbi gösterilir ayıptır be