azrail demiş ki:Çok ilginç.Ben nev'e hiç Rockçı gözüyle bakmamıştım.Bence bu başlık genelde olmalıydı.
cry demiş ki:zor 'dan ba$ka $arkisi da mi varmi$ o elemanin? bi $arkisi albumu goturuyor i$te ama guzel parca gercekten.
tramp demiş ki:nevde sanatçıysa bende Dingiltere'nin varisiyim....
benayevsen demiş ki:üfffff varya kaç tane karnımızı doyuran kişi var? onlara sahib çıkalım bari ya. yapılan emeğe bu kadar acımazısca gitmeyin.tramp demiş ki:nevde sanatçıysa bende Dingiltere'nin varisiyim....
Dün gece konserdeydim.Bol bol gülümsedik :twisted:tramp demiş ki:benayevsen demiş ki:üfffff varya kaç tane karnımızı doyuran kişi var? onlara sahib çıkalım bari ya. yapılan emeğe bu kadar acımazısca gitmeyin.tramp demiş ki:nevde sanatçıysa bende Dingiltere'nin varisiyim....
valla nevin konserine gitsem seni görsem o güzel gülümsemen o müzikten daha çook ilgimi çeker........ :roll:
hudubet demiş ki:Dün gece konserdeydim.Bol bol gülümsedik :twisted:tramp demiş ki:benayevsen demiş ki:üfffff varya kaç tane karnımızı doyuran kişi var? onlara sahib çıkalım bari ya. yapılan emeğe bu kadar acımazısca gitmeyin.tramp demiş ki:nevde sanatçıysa bende Dingiltere'nin varisiyim....
valla nevin konserine gitsem seni görsem o güzel gülümsemen o müzikten daha çook ilgimi çeker........ :roll: