D
darkness_evanescence
nev manyak bi adam bence.Yazdığı şarkıların sözleri ve sesi birleşince ortaya çok manyak bişi çıkıo ben nevin en çok dem,zor,ve sen gibi yi seviyorum🙂
Bestial demiş ki:sen_gibi_nev demiş ki:o mükemmel ya bu arada arkadaşlar nev sevenleri www.nevfanclub.com adresine bekleriz.biz her gün ordayız biz30' la.
Eger Nev'i seviyorsaniz destek verin siteye arkadaslar.
alcoholicsunflower demiş ki:ilk kez zor la tanımıştım...
şarkıyı o kadar çok sevdim ki hala her gün dinliyorum...
ama eski nev kendi müziğini yapan,sakin bi adamdı.
son klibini görünce şok oldum doğrusu ben.o sakin ,gitar çalan,iyi sözler yazan,sesiyle beni etkileyen nev gitmiş,yerine sanki başka biri gelmiş...
sanırım para kaznamak istedi o da başkaları gibi
yazık olmuş....
Gitarist'in adı Naim. Çok süper bi abimiz 🙂mikman demiş ki:NEV'in canlı performansı da harika ayrıca ölüsü de yeter diyorum!!! (lütfen ölüsü yeter yanlış anlaşılmasın)..çok iyi bi ses ve gitarist...yanında çalan uzun saçlı adamın da gitar çalışına hayranım..adını bilenleriniz varsa paylaşın lütfen,benden saklamayın onu 😉) ayrıca gruba vokalgitar birarada arıom 🙂 türkçe A'dan Z'ye...NEV? tabiki var...
eeeee arkadaşım biz boşuna anlatmıyoruz NEV işte....daha ne diyim ki o bitane 😀Genjuro demiş ki:04.03.2005 cumartesi dungeon konseri oldukça iyi geçti Nev i ilk kez izleme fırsatı yakaladım gerçekten kendine hayrat etti bizi tekrar bekliyoruz coverlar da çok harika olmuş tadından yenmez :twisted: