İnceledim az çok verdiğiniz linki bence fiyat/performans açısından başarılı bir set, focusrite güvenilir ve kaliteli bir markadır. Güzel sizi kayıt konusunda tatmin edebilecek sonuçlara ulaşabilirsiniz gibi geliyor. Bu arada yukarıda ki mesajımda focusrite ile ilgili verdiğim link farklı sayfaya yönlendiriyor vermek istediğim link buydu;
http://www.muzikekipman.com/urun/focusrite-scarlett-2i2.aspx
Kullandığım ve güzel sonuçlar alabileceğinizi düşündüğüm ekipmanlar ile ilgili de şöyle öneriler sunabilirim;
Condenser mikrofon olarak çok tercih edilen Shure sm57 ya da Rode M2. Güzel fiyat/performans oranı düzgün bir dinamik mikrofon olarak Rode M1 ya da çok tercih edilen Shure SM58. Ses kartı olarak Saffire 6 USB ama gereksiz olacaktır sizin için pahalı boşu boşuna, o yüzden Focusrite Scarlett 2i2 iyidir diye düşünüyorum. Referans kulaklık olarak Equation RP21. Ya da referans hoparlör tercih edecekseniz ESI Near05 ya da ESI Near04.
Bunları aklınızda bulunsun değerlendirin diye yazma gereği hissettim, eksik bilgi vermek istemem. Ben sizin için bahsettiğiniz sete sıcak bakıyorum açıkçası. Hem kaliteli, güvenilir bir marka hem fiyat/performans açısından makul geldi bana. Güzel güzel ney kayıt edersiniz onunla bence, birazda kullandığınız program vasıtası ile üzerinde oynar, işlerseniz gayet güzel tatminkar sonuçlar elde edersiniz bence.