Nickname'imin anlamını tahmim edin!

• Konuyu açan Konuyu açan RR-CB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet. Bu Henson modelinin imza olmayan versiyonu gibi birşey (FRH ?). Diğerinde galiba preamp için kontroller de koymuşlar, bunda kontroller yok, sadece preamp çıkışı var. Çalması çok keyifli, klavye inanılmaz rahat.
Ben elektro klasiklerin tınısına bir türlü alışamadığımdan hala bu konuda muhafazakar şekilde standart bir klasikle devam ediyorum.Fakat elektrik gitarla birlikte çalarken klasiğin 3,3.5mm action seviyesi,sapının kalınlığı bir süre ele alınmayınca bile yorabiliyor.Sizin gitarın fiyatı da muadil godin vb. gitarlara göre oldukça makul kalıyor,bir deneyip şans vermek gerekiyor.

Ben elektro klasiklerin tınısına bir türlü alışamadığımdan hala bu konuda muhafazakar şekilde standart bir klasikle devam ediyorum.Fakat elektrik gitarla birlikte çalarken klasiğin 3,3.5mm action seviyesi,sapının kalınlığı bir süre ele alınmayınca bile yorabiliyor.Sizin gitarın fiyatı da muadil godin vb. gitarlara göre oldukça makul kalıyor,bir deneyip şans vermek gerekiyor.
Godin çaldım bir süre ve sattım. Hiç keyif vermedi çünkü kasanın içi dolu.
Bu gitar o anlamda çok daha keyifli, çünkü içi boş ve ince kasa. Hem akustik enstrüman çalma keyfi veriyor, hem de hantal değil. Kayıtta da iyi sonuç aldım ayrıca.

images-2.webp

Geri