Yanlış anlamazsanız dediklerinizden hiç bir şey anlamadığımı belirtmek istiyorum.Tam olarak sorunuz nedir?Sizce Nirvana notaya önem veriyor muydu?
bazı şarkılarında dikkat ediyor gibi bir havası var ama bazılarında ise elinin gittiğini çalıyor gibi bir havası var ne diyorsunuz?
Zaten yaptığı müziğin felsefesi basitlik. Dört akorla şarkı yapıp dünyayı sallamıştı buna da yaratıcılık deniyor. Ben çok sevmem yani eskiden severdim. Fakat dave foo fighters ile Nirvana ' yı aştığını kendim şahsi olarak düşünüyorum.Banada soloları biraz sallama geliyor doğaçlama takılor gibi
Zaten yaptığı müziğin felsefesi basitlik. Dört akorla şarkı yapıp dünyayı sallamıştı buna da yaratıcılık deniyor. Ben çok sevmem yani eskiden severdim. Fakat dave foo fighters ile Nirvana ' yı aştığını kendim şahsi olarak düşünüyorum.
Foo fighters ilk break out diye bir şarkısıya tanımıştım hatta güzel bir klibi vardı mtv de dönüyordu o yıllarda. Şuan ki zamana göre foo fighters'ı nirvana'nın nirvana olduğu yılla göre kıyaslarsak nirvana daha ağır basıyor bence.Zaten yaptığı müziğin felsefesi basitlik. Dört akorla şarkı yapıp dünyayı sallamıştı buna da yaratıcılık deniyor. Ben çok sevmem yani eskiden severdim. Fakat dave foo fighters ile Nirvana ' yı aştığını kendim şahsi olarak düşünüyorum.
Ben Nirvana ile şu an kıyasa bile sokmam bana göre daha başarılı ve komplike bir gurup fakat popülerlik konusunda haklısın Nirvana kadar popüler değil.Foo fighters ilk break out diye bir şarkısıya tanımıştım hatta güzel bir klibi vardı mtv de dönüyordu o yıllarda. Şuan ki zamana göre foo fighters'ı nirvana'nın nirvana olduğu yılla göre kıyaslarsak nirvana daha ağır basıyor bence.
Buradan izlerseniz Nirvana'nın bir şarkısının deşifresi ayrıntılı olarak var.Hiç te öyle yabana atılacak gibi değil .
Alakasız olacak belki ama video ilk düşük görüntü kalitesinde açıldı, Al Pacino müzik işine mi girmiş dedim 😀 Gerçi yüksek kalitede de baya baya benziyor.
Ayrıca kitlelere hitap etmek melodi işidir. İster pop şarkısı olsun, ister metal veya klasik müzik, güzel melodi işi kotarır. Bir şarkıda müzik teorisinin tillahı olsun, melodi iyi değilse dinlemem.