anlamamışsın, normaldir. sahiplendin demek istemedim, bu alıntıyı kim "derlemişse" copy-paste dalgası sayesinde her sitede var demek istedim. herhangi başka bi başlıktaki yazını araştırıp bulmak zorunda olmaktansa burda da o başlıktaki açıklamanı yapmanı daha doğru buluyorum. orhan pamuk, nobel edebiyat ödülü için 2004, 2005 yıllarında da büyük bir aday olarak gösterildi. bu sözleri (yanlış hatırlamıyosam) 6-7 aylık sözler. etkisi olmamış mıdır dersen? evet olmuştur, çok da normal... jean-paul sartre örneğini vermiştim, ülkesindeki kötü yanları tüm dünyaya duyurmaya çalıştığını, ki sartre'ın edebi kişiliğinden söz etmeye gerek bile duymuyorum, orhan pamuk da kötü bi yanı dile getirmiştir. utanmamız gereken konu bir türkün bu sözleri sarfetmesi değil, türklerin atalarının bu olayı gerçekleştirmiş olmasıdır bu kadar basit. hala ite it denince çemkirme yaşanıyor...neyse yakın zamanda orhan pamuk da ya yakılmak istenir, ya türk vatandaşlığından çıkarılır, yine bir takım idiotlar sayesinde susturulacak. türkiyeye hoşgeldiniz...yeter ki susun...
ayrıca yineliyorum, birilerinin bi yerlerine batmış olan bu sözler, madem ki orhan pamuk'un bizzat kendi düşünceleridir, neden şimdiye kadar beklendi?madem Atatürke karşı bir saldırı var, bunun hukuki yolları yok mudur?
ayrıca yineliyorum, birilerinin bi yerlerine batmış olan bu sözler, madem ki orhan pamuk'un bizzat kendi düşünceleridir, neden şimdiye kadar beklendi?madem Atatürke karşı bir saldırı var, bunun hukuki yolları yok mudur?