tarzım değil ama beğendim hocam eline sağlık. bu arada nerede çalışıyorsunuz söyleyin de oraya gelmeyelim nöbette şarkı kaydı nedir ya 😀
nöbet kaydı değil de , nöbette iken şarkının sözleri yazılmış. Bir nöbete bu kadar chorus arka plan vs sığmaz zaten...tarzım değil ama beğendim hocam eline sağlık. bu arada nerede çalışıyorsunuz söyleyin de oraya gelmeyelim nöbette şarkı kaydı nedir ya 😀
mr randevuları sıkıntılı, sonraki hastayı içeri sokabilmek için neredeyse apar topar kovarcasına önceki hasta çıkarılıyor... Özel hastane olması nedeniyle altında başka bir iş vardır... bana mantıklı gelmedi
Selamlar, hepsi aranjeyi yapan arkadaşın halt yemesi, stüdyoya kayda gittiğimde bi açtık demoyu yollamış kayıt için, ne denir ki şimdi buna 😅Ses katmanları çok karşmış, fazlalıklar var. gitar tonu sesle çakışıyor , duygusal bir akışla başlamış ancak devamı gelmemiş. Chorus planlaması olmamış.
Parçayı daha basit planlamak bir kısım sorunları çözebilir. son 1/4lük kısım görece daha temiz olmuş.
Hocam bir zamanlar uzman çavuşum, gece iki gibi uyku tutmayınca sigara içmeye kalkınca aklıma gelmişti sözler 😀tarzım değil ama beğendim hocam eline sağlık. bu arada nerede çalışıyorsunuz söyleyin de oraya gelmeyelim nöbette şarkı kaydı nedir ya 😀
Akil insan@ilker 🫡😄nöbet kaydı değil de , nöbette iken şarkının sözleri yazılmış. Bir nöbete bu kadar chorus arka plan vs sığmaz zaten...