Arkadaşlar sonunda bizde bu dillere destan yarışmaya katıldık bakalım sonumuz ne olacak
Kapılar isimli şarkımızı dinleyiniz (herkese başarılar tabi)
Kapılar isimli şarkımızı dinleyiniz (herkese başarılar tabi)
Rousseau demiş ki:ya tercihle ilginç geldi bana..herkesin tercihi kendine tabi de gözden kaçan iyi şarkılar ve gruplar var..Kimse RUJ u yazmamış, bu ilginç mesela 🙂 bu arada bence ilk 10 u belirlemeden biraz daha beklemek lazım çünkü epey yeni eklenen şarkı oluyor..tabi eşe dosta verilen oylarla kota dolduysa beklemeye gerek yok tabi ehueh heh 🙂
ozoz demiş ki:Numetal - Hardcore grubu iLLET, Kapattım Minik Gözlerimi ile yarışmada...
deTone50 demiş ki:Ben çoğu grubu dinledim... Çoğundada yaa müzik önce yapılmış üzerine sözler yamanmış... Ya güzel sözler yazılıp üzerine müzik oturtulamamış... Bütünlük arz eden çok az eser var...
Rousseau demiş ki:deTone50 demiş ki:Ben çoğu grubu dinledim... Çoğundada yaa müzik önce yapılmış üzerine sözler yamanmış... Ya güzel sözler yazılıp üzerine müzik oturtulamamış... Bütünlük arz eden çok az eser var...
çok afedersin detone arkadaşım ama bu işin 3. bir yolu var mı çok merak ettim. Beste yaparken ya akılda bir melodi vardır onun üzerine söz yazılır, ya da yazılmış güzel bir söz vardır onun üzerine müzik yazılır.
deTone50 demiş ki:Rousseau demiş ki:deTone50 demiş ki:Ben çoğu grubu dinledim... Çoğundada yaa müzik önce yapılmış üzerine sözler yamanmış... Ya güzel sözler yazılıp üzerine müzik oturtulamamış... Bütünlük arz eden çok az eser var...
çok afedersin detone arkadaşım ama bu işin 3. bir yolu var mı çok merak ettim. Beste yaparken ya akılda bir melodi vardır onun üzerine söz yazılır, ya da yazılmış güzel bir söz vardır onun üzerine müzik yazılır.
Var arkadaşım... İlham gelmesi ile birlikte bir şarkının insanın beyninde direk söz ve müzik olarak su gibi akıp gitmesi ve şekillenmesi...
Şarkı yapmalıyım diye kasılmaması ııghhh ıggghhhhhh diye yani...