Aynen katılıyorum yaa. Buradan shiva'ya sesleniyorum 😛gayfb demiş ki:shivanin sitesi yokmudur yada mp3lerini inderemezmiyiz
eger ilk 40ta olmazlarsa o parçaya hasret kalicaz
MusicMan demiş ki:_Darko_ demiş ki:başı bozuk,mangır,nbk,parodi,sim,virüs,paranoya,shiva,kor,gizli özne
ilk 10 listm bu şklde ama sıralama karışık..katılan herkese başarıla.bayaa emek var..hücre-son damlalar vardı bi ara bu şrkıyı ve ilk 10 listmdekileri arıyorum biri bna ulaştırabilrse sevinirm :roll:
merhaba;
demolarımızı www.kormusicband.com adresinden indirebilirsin.. iligine ve alakana teşekkür ederiz ...
imago demiş ki:sim,nbk,gizli özne,lifelock,51 promil gerisi hikayeee.
Skull_KruSher demiş ki:imago demiş ki:sim,nbk,gizli özne,lifelock,51 promil gerisi hikayeee.
Ateş olsan kendini yakamazsın sen!!! Kalkıp onlarca gruba hikaye demeye nasıl cesaret ediyorsun bilemeyeceğim. Muhtemelen 13 yaşında ne yaptığının farkında olmayan bir veletsin.
Ama bu bile sana o kadar gruba "hikaye" deme hakkı vermez. Tamam mı çocuğum 😉
nicegirl_fb demiş ki:Skull_KruSher demiş ki:imago demiş ki:sim,nbk,gizli özne,lifelock,51 promil gerisi hikayeee.
Ateş olsan kendini yakamazsın sen!!! Kalkıp onlarca gruba hikaye demeye nasıl cesaret ediyorsun bilemeyeceğim. Muhtemelen 13 yaşında ne yaptığının farkında olmayan bir veletsin.
Ama bu bile sana o kadar gruba "hikaye" deme hakkı vermez. Tamam mı çocuğum 😉
aynen katılıyorum.. okadar iyi gruplar var ki sen nasıl kalkıpta hikaye dersin. benimde favorim mangır senin yazdığın gruplardan birisi bile listemde yok ama ben onlara hikaye demiyorum ne olrsa olsun buraya kadar gelmişler. yazdığın şeyler biraz mantıklı olsun lütfen