RUJ 23 kasım perşembe günü İndigo'da Nokia Super Sound Performance gecesinde sahne alıcaktır.Merak edenleri ve sevenleri bekleriz...
Kunt demiş ki:televizyonda partiler biraz donuk gözüküyor. Giden gören olduysa, ortam nasıl? grupların perfomansları ne kadar sürüyor? katılım nasıl?
Gezegen demiş ki:14 Kasım 2006'da gerçekleşen Nokiasupersound 06 PerformansII Partisinde sahne alan KOR grubunun canlı performansı ve grupla yapılan röportajı 25 Kasım 2006 Cumartesi akşamı saat 21.30 sularında Dream TV'de , tekrarını ise 27 Kasım 2006 Pazartesi akşamı saat 21.00 de Aynı adreste İyi seyirler.. 8)
Selam ,fii demiş ki:Herkese Merhaba,
Ben de iki atolye ve dorduncu partiye katildim ilgi ne yazik ki uzucu boyutlarda az atolyeler 8-10 katilimli partide de 40-45 kisi vardi cogu grup elemanlari ve arkadaslari bir de sistemsensin den gelenler. Juri uyesi Fuat vardi baska juri uyesi gormedim.
Gruplar 4 er sarki caldi cogu beste sadece bir grup Radiohead Fade out cover caldi televizyonda ucuncu partiyi segrettim ses kayitlari kotu dorduncu partideki gruplar sirasinda ses duzeni basariliydi.
Firat