o deil de bizim ibrahim yanıkses karşısında hiç bi şansımız yok
pink_acid demiş ki:nokia room sayfasıyla ilgili bi konuya açıklık getirmeyi kendime bir borç bilirim =) öncelikle o nokia room sayfasındaki olayı ilk önce DREAMER grubu yapmıştır arkadaşlar...ki bizimde aklımızda olan bişey di bu ama onlar bizden önce katıldılar dolayısıyla daha önce yapmış oldular .. helal olsun tabi o ayrı konu=) zaten baktılar ki çocuklar herkes aynı numarayı yapıyo sonradan kendi nokia room sayfalarını değiştirdiler 🙂.. onlardan sonra biz yapmıştık zaten,gerçi bizim fotoğraflarımız yok basçımız berkayın önceden bizim için yaratmış olduğu çizgi karakterler falan var..neyse yani Faruk yarışmaya ilk katıldığında nokia room sayfası öyle değildi..fotoğraflar falan vardı...daha sonradan yaptı yani.. tabi bu durumda birine özenmiş oluyo mu bilmiorum da beni de ilgilenirmiyo zaten=)...ben bi yarışmacı olarak en başından beri herkesi yakından takip etmeye çalıştığım için biliyorum. ki özellikle de ilk katılanlara da daha bi konsantre olarak bakıyodum o zamanlar.. yani dolayısıyla Suelen grubu Faruğa özenmiş olmuyo...tabi kendileri kendi açıklamarını yaparlar belki bilemiyorum..ama ben bildiğim bi gerçeği bu durumda paylaşmak istedim 🙂 ..
herkese sevgiler & saygılar ...
GirlGoneWild demiş ki:coke demiş ki:gerçekten DREAMER ve M.U.G kendi tarzlarını belirlemiş iyi gruplar 2nizede başarılar. . .mustang sizindirr 😀 bu arada faruk a we faruk fanlarınaa hayatta başarılarrr, (domalozan domatesi paylaş ozan)'la :twisted:
bu detonasyona mustang veriyorlarsa, evet on tane bile alırlar... neyse yav gerçekler ile hayranlıkları karıştırmayalım. yarışma bitince bakarsınız. domaltozan mı zıkkım mı değil mi... 😉
dreamer_orco demiş ki:GirlGoneWild demiş ki:coke demiş ki:gerçekten DREAMER ve M.U.G kendi tarzlarını belirlemiş iyi gruplar 2nizede başarılar. . .mustang sizindirr 😀 bu arada faruk a we faruk fanlarınaa hayatta başarılarrr, (domalozan domatesi paylaş ozan)'la :twisted:
bu detonasyona mustang veriyorlarsa, evet on tane bile alırlar... neyse yav gerçekler ile hayranlıkları karıştırmayalım. yarışma bitince bakarsınız. domaltozan mı zıkkım mı değil mi... 😉
UMARIM BİR GÜN BİR CANLI PERFORMANSTA KARŞILAŞIRIZ ......VE SEN MUSTANG IN LA GELİP BİZİ İZLERSİN DREAMER-ORCO
fikoo24 demiş ki:s_i__n demiş ki:uzun zamandır takibedemediğimiz bu furumda bir kaç gelişme dikkatimizi çekti yapılan çifte standarta karşı bir tepki olarak...paranoya yarışmadan çekilmiştir yarışmaya dewam eden herkese başarılar dileriz saygılar
Tapatay demiş ki:CİN SEDDİ olarak BIRAK KENDİNİ isimli parçamızı yarışmadan çekmiş bulunmaktayız..herkese başarılar?..
faworilerimden olan bir grubun yarışmadan çekilmesi benim için üzücü ben de oy kullanmayarak yarışmayı protesto ediyorum cin seddi we paranoyayı cesaretlerinden dolayı kutluyorum
yarışmadan çekilmenize çok üzülmekle birlikte gerçekten size yakışan hareketi,yakışır şekilde yapmışsınız..umarım başarı peşinizi hiç bırakmaz..rasgele..s_i__n demiş ki:uzun zamandır takibedemediğimiz bu furumda bir kaç gelişme dikkatimizi çekti yapılan çifte standarta karşı bir tepki olarak...paranoya yarışmadan çekilmiştir yarışmaya dewam eden herkese başarılar dileriz saygılar
macha demiş ki:??? ne mesajı açık konuşursan anlayabılırm bize mesaj falan gelmedi