İstanbul Nostaljik rock veya pop seven 25 veya üzeri yaşlarda Avrupa yakasından bay-bayan VOKAL,BAS GİTARİST ve BATERİST(CAJON,BONGO) arıyorum!

Merhabalar
Ben solo/ritm gitar ve klavye çalmaktayım.45 yaşındayım.1950 lerden 1990 lara yerli veya yabancı; müziğin altın yıllarını seven kişileri arıyorum.
-Provalar Taksim de veya Avrupa yakasında herkese uyan ortak bir yerde yapılacaktır.
-Vokalist ritm gitarda çalar ise ilk tercih olacaktır.Vokal ile 2 kişi olsak dahi prova yapabilirim.Tonları otutururuz.
-Grubun yapısına göre akustik grup olarak da ilerlenebilir.
-Metal müzik çalınmayacaktır!
-Hobi grubu olacaktır.Sahne vs.grup biribirine alıştığında konuşulur.

İlan başlığında ve içeriğinde tüm detayları aktardım.Sizlerden ricam eğer ilgileniyorsanız buradan veya özelden detay aktarıp veya tel.bırakıp dönüş yapmanızdır.
Sağlıklı mutlu günler dileğiyle.

merhaba, benim ilanima da cevap yazmistiniz ancak kaldirmissiniz. rocknroll icin de, sizin bu hobi projeniz icin de gorusmek isterim. hobi projenize bas calarak destek olabilirim. ben de avrupa tarafindayim

Merhabalar
Sizin ilana detaylı yazıp instagram videolarımı da göndermiştim.Siz sadece baş parmak işareti gonderdiginizden olumsuz olduğunuzu düşündüm.Niyetiniz var ise özelden tel.göndermenizirica ederim

Geri