Hocam desenli bir govde gordüm orada. Şahane iscilik. Gitarlarla kayitlar demolar hazirlanirsa çok daha etkili bir tanitim olacagi kanaatindeyim.Elinize saglik, yolunuz acik olsun.
Ben geometrisi tuhaf/genel algılamaya göre bozuk kabul edilen gitarları çok seviyorum... Herhalde ressamlıktan kaynaklanan deformasyon eğilimi olsa gerek...Elinize emeğinize sağlık. Ben gitarlarınızı fazla sıra dışı, daha açık konuşmak gerekirse biraz tuhaf buldum. Headstock gövde oranları ve bunların geometrileri pek bana hitap etmiyor. Bir de tüm yerli üreticilerimizde, gitarın gövde ağacının doğal desenlerini fazlasıyla göze sokma eğilimi var sanki. Çok fazla budak çok fazla damar... Hal bu ki kusursuz bir boya işçiliği de en az cilalı ham gövde işçiliği kadar değerlidir.
Mesela resimlerde mavi bir gövde var, gerçekten iyi olmuş. Başarılar, bol kazançlar.
İlk olarak Nataly Dawn'ı dinlerken gördüm Novacorda'yı ve cidden hoşuma gitti. Gerek işlemeler gerek köprü, gerek manyetiklerin gövde rengine uyumu çok hoşuma gitti. Sonradan Novacorda'nın yerli bir markamız olduğunu burada öğrendim. Çok şık gitarlar, tasarımsal olarak.
Elinize emeğinize sağlık. Ben gitarlarınızı fazla sıra dışı, daha açık konuşmak gerekirse biraz tuhaf buldum. Headstock gövde oranları ve bunların geometrileri pek bana hitap etmiyor. Bir de tüm yerli üreticilerimizde, gitarın gövde ağacının doğal desenlerini fazlasıyla göze sokma eğilimi var sanki. Çok fazla budak çok fazla damar... Hal bu ki kusursuz bir boya işçiliği de en az cilalı ham gövde işçiliği kadar değerlidir.
Mesela resimlerde mavi bir gövde var, gerçekten iyi olmuş. Başarılar, bol kazançlar.
Pasha bitti. Setup haftaya.
![]()
![]()
Çok şık duruyor, gövdesi özellikle. Ellerinize sağlık..
Bu da diğerlerinden farklı bir köprü. Belirgin bir özelliği var mı yoksa normal sabit bir köprü mü?
Hemen gitar siparişi vermek istiyor insan.
Çok güzeller....