Erdem Birgül tarafindan Novacorda Guitars Roxelana modeli icin cekilen demo videosu.
Ellerine saglik Erdem!
Ellerine saglik Erdem!
Üç kuruşluk fikirlerim ...
Sound ok ... sıkıntı yok.
Headstock üzerine body ile aynı ağaç uygulanabilse harika olurdu.
Neck arka taraf eskitmeye hiç ihtiyaç yok sade maple kaylsaydı ...
Potlar ve pot plate sapa ve manyetiklere paralel kalsaydı hatta telecaster taklidi olmasaydı (direk potlar ve switch body üzerine olsaydı, plate olmadan) ...
Ben yaptırsam böyle tarif ederdim ...
Böyle bir gitar tr şartlarında ne kadara mal oluyor merak ettim açıkçası, malum tüm girdiler usd üzerinden..
Yanlış anlaşılmasın ama ülkede böyle nitelikli kişiler varken seri üretim olmaması benim canımı çok sıkıyor.
Her konuda olduğu gibi, gitar konusunda da marka meraklısıyız. Hastalık bir nevi. Ancak özel üretimin yeri ayrı. Tek sende oluyor. Bu düşünce bile mutlu ediyor psikolojik olarak.Yanlis anlasilmasin ama ülkede bu kadar marka meraklisi arkadas olunca seri üretim zor oluyor.
Reklamla aşılamayacak şey değil bence. Üstelik öyle her billboarda falan reklam asılsın, tüm televizyonlarda reklamları dönsün şeklinde değil. Komünün rüzgarını arkasına alabilirse(ki ülkenin mevcut durumunda zor elbette bu, zorlu süreçlerden geçiyor ülkemiz), yerli vurgusu düzgün yapılıp tüm bunlar kalite ile birleşirse bence olur, tutar.Yanlis anlasilmasin ama ülkede bu kadar marka meraklisi arkadas olunca seri üretim zor oluyor.
Reklamla aşılamayacak şey değil bence. Üstelik öyle her billboarda falan reklam asılsın, tüm televizyonlarda reklamları dönsün şeklinde değil. Komünün rüzgarını arkasına alabilirse(ki ülkenin mevcut durumunda zor elbette bu, zorlu süreçlerden geçiyor ülkemiz), yerli vurgusu düzgün yapılıp tüm bunlar kalite ile birleşirse bence olur, tutar.
Her konuda olduğu gibi, gitar konusunda da marka meraklısıyız. Hastalık bir nevi. Ancak özel üretimin yeri ayrı. Tek sende oluyor. Bu düşünce bile mutlu ediyor psikolojik olarak.
Anladim.
Da öyle olmuyor.
Neyse bu konunun yeri degil burasi 😉
Abi sen yap, mehter marşı ile iki ileri bir geri arkandayız. 😗
Şaka bir yana daha iyi bilirsiniz tabi. Ben sadece temenni ediyorum, daha güzel olur imkanlar da umarım gelişir piyasamız.
sultan harika ama açıkçası pentagram hakanın elinde görünce biraz soğudumSaka bir yana, yerimiz belli, gel konusuruz bu konulari kardesim 😉
sultan harika ama açıkçası pentagram hakanın elinde görünce biraz soğudum