tuncdogukan demiş ki:bence bu kadar geyik ve logo-isim tebrikleri yeter.biraz da forumun gerçek amacına gelelim.
ilk ekspojurunuzu ne zaman yapmayı planlıyosunuz? ve mekan olarak kafanızda neresi var? çaldığınız tür nasıl bişey? cover'larınız varsa ne gibi şeyler? beste çalışıyosanız hangi öğeleri kullanıyosunuz? (progressive,power,vs.). Bu detayları bilmek isterük.seyirciyük dinleyiciyük müzisyenük. 😉
pink_acid demiş ki:jokermg demiş ki:Hoşgeldin, sefa getirdin 🙂
Yalnız eski bir Japon dili öğrencisi olmama rağmen imzandaki Japonca'ya benzer cümleyi anlayamadım (yıllar oldu tabii, normaldir 🙂 ) Açıklarsan sevinirim.
Başarılar
valla ne yalan söyliim o imzada yazılı olan japoncaya benzer yazı tamamen sallama hehehe 😆 ....yani erdemcim doğru söylemiş=)... tüh ya neyse yakalandık 😛 ...sefgiler saygılar...
pink_acid demiş ki:henüz yeni bir grup olduğumuz için mekan seçme gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum..ama gönül isterki en iyi yerlerde çıkalım...çok yakın bir gelecekte konserlerimiz olcak..zaten burdan haberiniz olur büyük ihtimalle=)...ne tarz yaptığımızı zaten ilk sayfada erdem arkadaşımız kısa ve öz bir şekilde anlatmış...altından girip üstünden çıkıp saçma sapan bi tarz adı vermek isterdim 😛 ..ama yaptığımız müzik kısaca rock müzik işte 😀 ... beste çalışmaları elbette var ama ne gibi öğeler kullandığımızı henüz bende çözemedim..çnk. henüz beste için çalışma ve tanıma sürecindeyiz..neler yapabiliyoruz yeni yeni görücez..ondan sonra zaten sizinlede yaptığımız şeyleri paylaşıcaz ve de yorumlarınızı beklicez 🙂 saygılarr.. 😉
zgy demiş ki:amanda aman!buralarda seni görmek beni çok sefindirdi açıkçası billurcuum...grubu henüz dinleme fırsatım olmasada başarılı ve şanslı olacağınısa eminim...valla arkadaşlar bu kıza dikkat edin...çok tehlikeli sesler çıkartabilio 😀 (ben bizzat şahsen biliorum 🙂 )yakın bir zamanda konserinis olujaanı biliorum ve açıkçası sabırsızlıkla bekliorum...nese arkadaşlar herşey gönlünüsce olsun... umarım N.B.K kaliteli müziğe sususluumusu giderijek başarılı bir grup olur ve devamı gelir hepinise başarılar 😉 ... billur sesli arkadaşım öpüorum... 8)