eveeeet ayağımın tozuyla otobusden inib daha 5 dakika önce girdim eve.istanbulun tozu hala üzerimdeyken yazyım bi şeyler dedim ama kardeşlerim herşeyi ayrıntısıyla yazmış.inanilmaz şekilde yorulduk canımız çıktı hatta souncheck den önce indigonun üst katındaki koltuklarda uyuya kaldık EGE'yle.inanın fizksel olarak o gece hepimiz limitlerimizi zorladık.TOYGAN gelemediğinden sahnede biraz gerilsekte,elimizden geleni yaptık.son kalan enerjimizide sahnede kullandık.zor u çalmaya başladığımız anda yorgunluk gitti yerine acayip bi enerji geldi bukadar yorgunluğun üstüne,inanın indigo sahnesinde 50 şarkı daha çalardık vallla.ÖZGÜR gerekli herkeze teşekkür etmiş zaten.fazlasıyla katılıyorum.....
uzunlafın kısası istanbul da,1 yıl dönümümüzde verdiğimiz bu action dolu zorlu yolculuğun sonunda ilk 10 müjdesi bütün bunlara değdiğini gösterdi bize.... 😀 geçen bir yılda boş durmadığımızı ve emeğimizin karşılığını almaya başladığımızı görmek bize en güzel doğum günü hediyesi oldu.bu yarışma bizim için her hangi bir şeyin ölçütü,başı yada sonu kesinlikle değil.gelecekte NÜKLeeR BAŞLIKLI KIZ'ın gelmek istediği nokta için cesaret verici bir adım sadece..........
NOKİA SUPER SOUNDda BİZE OY VEREN BİZİ DESTEKLEYEN BİZİ İLK 10'a TAŞIYAN HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...İNANIN JÜRİNİN VERECEÐİ O ARABADAN DAHA BÜYÜK BİR ÖDÜL VERDİNİZ BİZE..... :metalhead :metalhead :metalhead
uzunlafın kısası istanbul da,1 yıl dönümümüzde verdiğimiz bu action dolu zorlu yolculuğun sonunda ilk 10 müjdesi bütün bunlara değdiğini gösterdi bize.... 😀 geçen bir yılda boş durmadığımızı ve emeğimizin karşılığını almaya başladığımızı görmek bize en güzel doğum günü hediyesi oldu.bu yarışma bizim için her hangi bir şeyin ölçütü,başı yada sonu kesinlikle değil.gelecekte NÜKLeeR BAŞLIKLI KIZ'ın gelmek istediği nokta için cesaret verici bir adım sadece..........
NOKİA SUPER SOUNDda BİZE OY VEREN BİZİ DESTEKLEYEN BİZİ İLK 10'a TAŞIYAN HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...İNANIN JÜRİNİN VERECEÐİ O ARABADAN DAHA BÜYÜK BİR ÖDÜL VERDİNİZ BİZE..... :metalhead :metalhead :metalhead