Beğenmek ne kelime, bayıldık 🙂 Böyle bir ilgi çok ama çok mutlu etti bizi!seborocky demiş ki:ben teşekkür ederim🙂
beğendiyseniz ne mutlu bana🙂
Çok teşekkürler Twist_off sizlerede başarılar, umarım bir gün aynı sahnede yer alırız, hem sizlerle tanışmış oluruz, hemde birlikte eğlenir, eğlendiririz!twist_off demiş ki:Arkadaslar basaılarınızın devamını dılıyorum ayrıca tandoganda oldugunuz ııcınde teşekkur ederım... bız bodrumdayız...keşke bızde orda olsaydık neyse twist-off sıze basıler der...
Yorumların için teşekkürler! Böyle yorumlar sayesinde gelişiyoruz, öğreniyoruz... Beğendiğine çok sevindik, tekrardan teşekkürler!Stoic demiş ki:Forum sayfanızı bu şekilde kirletmeniz oldukça yakışıksız bir durum yaratıyor bana kalırsa...
Sadece bunu yazıp bırakmayayım, parçanızla ilgili de yorum yapayım🙂, Parça bir bütün olarak baktığımda hoşuma gitti, gitar düzenlemeleri güzel. Ancak davul ve bas gitar tek düze, parçada verilmek istenen havayı bozmadan daha etkili ataklar, geçişler konulabilirmiş. Yine de hoş bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
Başarılar dilerim...
Beğendiğine çok sevindik ozgur196, yüzümde kocaman bir gülümseme var buradan belli olmasada 🙂ozgur196 demiş ki:kusura bakmayın uzattım konuyu, yanlış yer yanlış zaman 🙂
Asıl olaya gelelim yeni bestenizi dinledim..Bence çok güzel olmuş vokal bağırışları ve gitar rifflerini özellikle çok beğendim...Vokal çok daha parlak geldi kulağıma belkide bi önceki kayıttandır ama bunu çok beğendim.. Gitarlarda öyle geçişler ve riffler çok başarılı bence..Aranjesi ve kaydı çok daha güzel olmuş bu sefer... Bol bol tebrikler hepinize elinize sağlık..Görüşmek üzere...
Ve evet arkadaşlar, Pazar günü IF te Lösemili kardeşlerimiz için sahne alacağız, umarım hepsi bir şekilde düzelirler, daha küçücük yaşlarında çekmeyi hiç haketmedikleri bu acılarından kurtulurlar. Ne olursa olsun, onlar bizim kardeşlerimiz, ve bir müzisyen olarak (Aslında müzisyen değil, davulcu) elimizden gelen herşeyi yapmak bizim için büyük bir mutluluk... Hepinizi sadece tek bir umut sayesinde lösemiyle savaşan bu küçücük kardeşlerimize yardım için IF e çağırıyoruz pazar günü... Gelin, hem birlikte bol bol eğlenelim, hemde kardeşlerimizin yüzlerini biraz olsun güldürelim.Blackcold demiş ki:
Tarih : 22 Nisan 2007, Pazar
Mekan : If Performance Hall (Ankara)
Kapı Açılışı : 18:00
Giriş : 5 YTL
Sahne Alacak Gruplar : Hayal, N.B.K., Exe
Sağlıcakla kalın, hepinizi pek çok seviyorum(z)
😉