WooDStocK demiş ki:Sonunda N.B.K'yı tam olarak izleyebildim bea🙂 Havanın deli gibi sıcak olmasından mütevellit sizi izlerkene amele yanıqına yeni bir anlam kazandırdık, heheh. Öncelikle şunu bi söylemek isterim ki yaşasın sonunda çıqlık atmayan bir bayan vokal, Billur sesin çok güzel. Besteler de coverlar da çok başarılıydı.
Basmalı gitar çalan arkadaşa da geçmiş olsun diyorum, abuk sabuk elini kesen biri olaraktan🙂
Neyse arkadaşlar çok iyiydiniz Yalova'da. Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...
cohocoholic demiş ki:Yalovada çok iyiydiniz her zamanki gibi. O sıcakta yana yana izledik, zaten 2 günde yıllık su ihtiyacımızı karşıladık, su kalmadı festival ortamında 🙂
Bu arada Berkaya geçmiş olsun, Ender de iyiydi.
Ayrıca sorarım suyun neresi güzeldi, bi ben yoktum ahtapot-deniz anası karması bişey görüp taşladık , Antalyaya gelin de görün deniz neymiş 🙂
Neyse kendinize iyi bakın,görüşürüzz
Not:Forumun en sulu mesajını atmanın haklı gururunu yaşamaktayım şu anda 😀
patricfneey demiş ki:Vosfest' te NBK ile aynı sahneyi paylaşacağız gibi gözüküyor..
yalnizhippi demiş ki:Festival başladığı anda aksiliklerde başladı herkes şöle çekilip off bide başlasa diye delirmişken sonunda başladı ve sıra NBK ya geldiğinde herkes aaaa harbiden süper diye toplaşıverdi... Süperdi gölgeye kaçanları toparlamakta çok eğlenceliydi zaten billuru duyanlar toparlandı yavaş yavaş...Berkayın dualarını hatırlıyorum bişey olsada bensiz çıkmasalar diye 🙂 ayrıca ağaç altındaki yeri seçen grup onlardı böcekler varsa ağaçtandır suçlusu sizsinizdir😛 Sanırım erken döndüler en son Ege ağır adımlarla sanırım ikinci gün terketti festival alanını ikinci gece süperdi kalabilseydiniz keşke ....