- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 0
- Para Birimi
- TL
Ürünü denemek istiyorum, uygun fiyata satmak isteyen olursa almak isterim.
Bende var ama satmam 🤣Ürünü denemek istiyorum, uygun fiyata satmak isteyen olursa almak isterim.
aslında geçen sahibindende 4kya birisi koymuştu almaya niyetlendim, ertesi gün satılmıştı. şu anki durumda fiyatı gerçekten uygun ancak deneme amaçlı istediğimden ve lisans hayatım yeni bittiğinden bi 1.5-2k daha aza bulsam benim için daha iyi olur 🫡Bende var ama satmam 🤣
Şaka bir yana, alıp bir kenara koyulacak tarzda bir cihaz. Kolay kolay ikinci ele de düşmeyebilir bu yüzden, çünkü zaten fiyatı çok uygun.
bu arada neden beğenme emojisi "okey" işaretine evrilmiş, hoş durmamış.aslında geçen sahibindende 4kya birisi koymuştu almaya niyetlendim, ertesi gün satılmıştı. şu anki durumda fiyatı gerçekten uygun ancak deneme amaçlı istediğimden ve lisans hayatım yeni bittiğinden bi 1.5-2k daha aza bulsam benim için daha iyi olur 🫡
Öyleydi sanki hep?bu arada neden beğenme emojisi "okey" işaretine evrilmiş, hoş durmamış.
doğru. ben mavi üzeri beyaz kalp diye kazımışım kafama, halbuki o şekilde bi okey işaretiydi.Öyleydi sanki hep?