Nux Amp Academy - İçinde yok yok

Nihayet doğru düzgün tasarlanmış bir amfi simülatörüne denk geldim.
  • Nux, 6 farklı amfi modeli artı
  • IR yükleyici
  • Boost opsiyonları
  • Reverb !!!
  • Eq
  • Noise Gate
  • ve effects loop koymuş cihaza..
Edit: Aynı zamanda ses kartı olarak kayıt da yapabiliyormuş!!!
Preamp Live'in çok daha küçük ve tone capture içermeyen versiyonu gibi. İki preset arası geçiş ve scenes opsiyonu var canlı performans kontrolü için.
Üzerinde IR yükleyici ve reverb bulunan bir amfi simülatörü bence muhteşem bir tasarım. Diğer unsurlar ile resmen tadından yenmez olmuş.
Keşke o hantal ve saçma sapan tasarımlı Trident yerine bunu daha kapsamlı efektlerle entegre ettiği bir şey de geliştirselermiş.

Türkiye fiyatı 5000 TL kadar.
Edit: Cihaza başlığı açtıktan nerdeyse tam 1 yıl sonra cihazı almışım🙂
tridentin tasarımı gayet hoş neyini beğenmediniz ki

tridentin tasarımı gayet hoş neyini beğenmediniz ki
Bu devirde bir prosesöre stereo delay koymamak neyin kafasıdır mesela?🙂 Rakiplerinin bir sürü efekt seçeneği sunduğu ve her bir efekt modülünü birden fazla kez kullanmanıza izin veren tasarımlarına kıyasla bu kadar sınırlı, laf ola beri gele konmuş bir kaç efekt ile prosesör yapmak başka nasıl açıklanabilir? MG serisinin ayağına basmamak için saçma sapan bir şey yapmışlar, başka açıklama bulamıyorum. En eski rakibi olarak GE300 Lite'a karşı bile şansı yok cihazın. HX Stomp vs ile kıyaslanmaz bile zaten.
Nux potansiyeli olan bir firma, ama ürün tasarlamayı beceremiyorlar. Kendilerine hedef aldıkları kitle başlangıç düzeyi filan olduğu için de büyükler ligine çıkamıyor veya çıkmak istemiyorlar bence. Trident içerisinde çok daha fazla ve kaliteli efekt seçeneği olmalıydı.

Bu devirde bir prosesöre stereo delay koymamak neyin kafasıdır mesela?🙂 Rakiplerinin bir sürü efekt seçeneği sunduğu ve her bir efekt modülünü birden fazla kez kullanmanıza izin veren tasarımlarına kıyasla bu kadar sınırlı, laf ola beri gele konmuş bir kaç efekt ile prosesör yapmak başka nasıl açıklanabilir? MG serisinin ayağına basmamak için saçma sapan bir şey yapmışlar, başka açıklama bulamıyorum. En eski rakibi olarak GE300 Lite'a karşı bile şansı yok cihazın. HX Stomp vs ile kıyaslanmaz bile zaten.
Nux potansiyeli olan bir firma, ama ürün tasarlamayı beceremiyorlar. Kendilerine hedef aldıkları kitle başlangıç düzeyi filan olduğu için de büyükler ligine çıkamıyor veya çıkmak istemiyorlar bence. Trident içerisinde çok daha fazla ve kaliteli efekt seçeneği olmalıydı.
Anladım, ben fiziksel tasarım olarak algıladım. O açıdan yeterli ve mantıklı geldi tasarımı bana. Evet içinde kıyasla az seçenek var

Geri