- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 3500
- Para Birimi
- TL
merhaba,
ürünler oldukça temiz arıza problem vs bulunmamakta,
Nux için oldukça detaylı Türkçe tanıtım videoları da var.
NUX --3500 TL
sahne performansları mükemmel çözüm,drive kanalları analog.
delay,reverb ve diğer efektler dijital
oldukça beğenilen ve başarılı bir alet.
www.sahibinden.com
tc electronic nova system -- 5000 TL
www.sahibinden.com
şöyle bir Türkçe tanıtım videosu bulunmakta
''
bu alet , bir nevi , tc electronic'in nova pedallarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş bir cihaz , drivelar analog , efektler digital.
içinde , drive , compressor , eq/gate , reverb , pitch , modulation , delay , boost barındırıyor.
compressor , eq/gate kısımlarıyla işim olmadığından bu konuda birşey söylemiyorum.
letin iki tane input'u var , drive ve line input olmak üzere , line input fx loop için , ve bu inputta iken driveları kullanamıyoruz , diğeri ise direk giriş için.
driveların yelpazesi çok geniş değil ( nova drive da olduğu kadar değil yani ) ama gayet başarılı buldum , ama ben driveları kullanmıyorum.
reverb fazla iyi , çok fazla parametre var , ve çok kaliteli.
modulation , biraz uğraştırmacalı , biraz vakit harcamak lazım.
delay çok başarılı , dynamic , analog ve dual delayler favorilerim.
boost da çok başarılı , tertemiz bir volume boost.
ve asıl olay , bu aletin tap temposu çok başarılı , modulation ve delay blokları içinde , speed'i ayarlanabilen her efekti , tap tempo ile kontrol edebiliyorsunuz , ve de öyle böyle bir kontrol etmek değil , 1 den 1/32triplet'e kadar her şeye bölerek kontrol edebiliyorsunuz.
ama unutmamak lazım ki , bu alet bir multi efekt aleti , amfi simülatörü falan değil , bosslarla , line6'lerle karıştırmamak lazım.
kesinlikle ve kesinlikle , üretilme amacına çok uygun bir şekilde çalışıyor, stereo çıkış'ı da gayet başarılı.''
öğrenciler ile pazarlık yapabiliriz.
başta mesa boogie v twin olmak üzere ilgimi çeken ürünler ile takas yapabilirim.
S.
ürünler oldukça temiz arıza problem vs bulunmamakta,
Nux için oldukça detaylı Türkçe tanıtım videoları da var.
NUX --3500 TL
sahne performansları mükemmel çözüm,drive kanalları analog.
delay,reverb ve diğer efektler dijital
oldukça beğenilen ve başarılı bir alet.
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.
tc electronic nova system -- 5000 TL

Tc electronic nova system - Prosesör ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 1023759723
Tc electronic nova system - Prosesör ve diğer enstrüman yan ekipmanları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
şöyle bir Türkçe tanıtım videosu bulunmakta
''
bu alet , bir nevi , tc electronic'in nova pedallarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş bir cihaz , drivelar analog , efektler digital.
içinde , drive , compressor , eq/gate , reverb , pitch , modulation , delay , boost barındırıyor.
compressor , eq/gate kısımlarıyla işim olmadığından bu konuda birşey söylemiyorum.
letin iki tane input'u var , drive ve line input olmak üzere , line input fx loop için , ve bu inputta iken driveları kullanamıyoruz , diğeri ise direk giriş için.
driveların yelpazesi çok geniş değil ( nova drive da olduğu kadar değil yani ) ama gayet başarılı buldum , ama ben driveları kullanmıyorum.
reverb fazla iyi , çok fazla parametre var , ve çok kaliteli.
modulation , biraz uğraştırmacalı , biraz vakit harcamak lazım.
delay çok başarılı , dynamic , analog ve dual delayler favorilerim.
boost da çok başarılı , tertemiz bir volume boost.
ve asıl olay , bu aletin tap temposu çok başarılı , modulation ve delay blokları içinde , speed'i ayarlanabilen her efekti , tap tempo ile kontrol edebiliyorsunuz , ve de öyle böyle bir kontrol etmek değil , 1 den 1/32triplet'e kadar her şeye bölerek kontrol edebiliyorsunuz.
ama unutmamak lazım ki , bu alet bir multi efekt aleti , amfi simülatörü falan değil , bosslarla , line6'lerle karıştırmamak lazım.
kesinlikle ve kesinlikle , üretilme amacına çok uygun bir şekilde çalışıyor, stereo çıkış'ı da gayet başarılı.''
öğrenciler ile pazarlık yapabiliriz.
başta mesa boogie v twin olmak üzere ilgimi çeken ürünler ile takas yapabilirim.
S.
Son düzenleme: