Selamlar herkese,
NUX MG-101’i araştırıyorum ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Bu yüzden birkaç önemli konuda kullanıcı deneyimine ihtiyacım var. 🙏
Forumda daha önce bir abiyle konuşmuştum, MG-101’in USB ile kayıt alabildiğini söylemişti. Ama internette bazı yerlerde bu modelin USB üzerinden kayıt desteklemediğini yazanlar da var. Kafam biraz karıştı açıkçası.
Bu cihazı kullananlara birkaç soru sormak istiyorum:
Bu arada amfi alamayacağım, sadece kulaklıkla çalmayı ve kaydetmeyi planlıyorum. Bu şekilde kullanımda performans nasıl olur, bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Forumda bu konuda açılmış detaylı bir başlık göremedim, YouTube gibi yerlerde de Türkçe içerik çok az.
Fazla konu açınca kızılıyor biliyorum ama bu sefer mecbur kaldım 😅
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim 🙏
NUX MG-101’i araştırıyorum ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Bu yüzden birkaç önemli konuda kullanıcı deneyimine ihtiyacım var. 🙏
Forumda daha önce bir abiyle konuşmuştum, MG-101’in USB ile kayıt alabildiğini söylemişti. Ama internette bazı yerlerde bu modelin USB üzerinden kayıt desteklemediğini yazanlar da var. Kafam biraz karıştı açıkçası.
Bu cihazı kullananlara birkaç soru sormak istiyorum:
- USB ile bilgisayara bağlayınca direkt ses mi geliyor? Yoksa sürücü/ASIO falan kurmak gerekiyor mu?
- Kayıt için hangi programı kullanıyorsunuz? Sadece dinlemek için mi kullanıyorsunuz yoksa gerçekten kayıt alabiliyor musunuz?
- Presetlerdeki kabin simülasyonları USB kayıtta da aktif mi oluyor?
- Ekstra bir ses kartı kullandınız mı, yoksa sadece prosesör yeterli mi?
- Tüm bu sistemi çalıştırmak için hangi parçalar/kablolar gerekiyor? (USB kablo, OTG, kulaklık vs.)
Bu arada amfi alamayacağım, sadece kulaklıkla çalmayı ve kaydetmeyi planlıyorum. Bu şekilde kullanımda performans nasıl olur, bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Forumda bu konuda açılmış detaylı bir başlık göremedim, YouTube gibi yerlerde de Türkçe içerik çok az.
Fazla konu açınca kızılıyor biliyorum ama bu sefer mecbur kaldım 😅
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim 🙏