Nux mg30 vs Nux Cerberus

kusura bakma ben anlatamamışım. Amfiden drive alırım derken stomp xl amfilerinden birinin drive’ı. Bir incelemede görmüştüm eleman stompta seçtiği amfi önüne drive pedalı Koymak yerine amfide flat ve gain kullanarak drive aliyordu ve driveyi 1. Switche atayıp tek switch ile aç kapa yaparak kullaniyordu. O tarz yürürüm demek istemiştim. Yoksa ben evde direkt ses kartına , stüdyo ve sahnede de direkt masaya giricem.

İhtiyaç meselesine gelirsek de , ilk 40 liste Setliste ayırıp bi 10 tane de kendi sevdiğim türler için ayırsam 50 bank bana yeter minimal düşününce. Bunları da sıraya koyup sahneye öyle çıkarım. Kaldirir gibi geliyor bu ihtiyacımı.
Anladım.
Cerberusta 32 banka varmış bu arada.
Cerberus ile sistemde çalan ve memnun olanlar var (IR yüklenebiliyor) ama bu durumda ideal seçenek olmaz.
Not: Mesaja yanıt yazarken "yanıtla" seçeneği kullanın, yoksa kişiler onlara yanıt yazdığınızı ancak başlığa bakarsa görüyor🙂

Birkaç gündür Cerberus ile takılıyorum. Ton için başka şeyler alma isteğimi azaltıyor cihaz. GAS için birebir geldi 🤣
Tabii GAS'ını sevenlerde bu yan etki iyi olmayabilir.
Sadece Trident aklıma geldikça halen sinirleniyorum...

Birkaç gündür Cerberus ile takılıyorum. Ton için başka şeyler alma isteğimi azaltıyor cihaz. GAS için birebir geldi 🤣
Tabii GAS'ını sevenlerde bu yan etki iyi olmayabilir.
Sadece Trident aklıma geldikça halen sinirleniyorum...
Merhabalar hocam bende nux cerberus kullanıcısıyım bayadır , srv gary moore tarzı birbirinden çok uzak tonlar çalıyorum genelde ve jhs at ds , keeley ts klonları pedalları kullanıyordum bu tonlar için sonra pedalboardu küçültmek adına nux cerberusa geçtim öncelikle kendi düşüncemi söylüyorum icra etmek istediğim müzik tarzında hiçbir prosesör benim isteğimi karşılamadı (helix, headrush) vs30 kabinli avt50 kullanıyorum (drive katı hariç cleanler gerçekten tube sounduna çok yakın) kendi izlenimimi paylaşmak istiyorum aslında bir kaç konuya değineceğim nux cerberus benim bu zamana kadar kullandığım amfi kullanımı için gelmiş geçmiş en iyi pedal nedenmi (reverb,delay,chorus,tremolo,phaser,boost,drive,dist,tuner,ir ) bunların hepsi mevcut geriye benim için sadece comp kalıyor ben kesinlikle bu pedalın ext ikili mom switchli pedalla kullanılmasını tavsiye ediyorum ki ozaman stomp box modunda 4 farklı pedalı atayabiliyorsunuz (boost aç kapa tremolo aç kapa vs) , add+ atilla abiye fender twin reverb lambalı preamp klonunu yaptırdım ve böylelikle referans monitör pa tarzı sistemler içinde çalınabilir hale geldi ir özelliği olması zaten muhteşem bişey bu ürünü illa lambalı preampla değilde mooer preamp live tarzı bir aletle kombine edip baya ciddi tonlar alınabilir ama ben organik soundun peşindeyim u zamana kadar onlarca tube amp kullanmış biri olarak şunuda eklemek istiyorum amfiden gelen yüzde 90 soundu aslında speaker ve onun boyutu hacmi oluşturuyor tube falan çok çok minimalize şeyler güzel bir kabinli amfi ve bu pedal ile benim bahsettiğim tonlar inanılmaz oluyor yakında bir srv çalıp tube preampı tanıtmak istiyorum bırayada koyarım videosunu iyi günler

Merhabalar hocam bende nux cerberus kullanıcısıyım bayadır , srv gary moore tarzı birbirinden çok uzak tonlar çalıyorum genelde ve jhs at ds , keeley ts klonları pedalları kullanıyordum bu tonlar için sonra pedalboardu küçültmek adına nux cerberusa geçtim öncelikle kendi düşüncemi söylüyorum icra etmek istediğim müzik tarzında hiçbir prosesör benim isteğimi karşılamadı (helix, headrush) vs30 kabinli avt50 kullanıyorum (drive katı hariç cleanler gerçekten tube sounduna çok yakın) kendi izlenimimi paylaşmak istiyorum aslında bir kaç konuya değineceğim nux cerberus benim bu zamana kadar kullandığım amfi kullanımı için gelmiş geçmiş en iyi pedal nedenmi (reverb,delay,chorus,tremolo,phaser,boost,drive,dist,tuner,ir ) bunların hepsi mevcut geriye benim için sadece comp kalıyor ben kesinlikle bu pedalın ext ikili mom switchli pedalla kullanılmasını tavsiye ediyorum ki ozaman stomp box modunda 4 farklı pedalı atayabiliyorsunuz (boost aç kapa tremolo aç kapa vs) , add+ atilla abiye fender twin reverb lambalı preamp klonunu yaptırdım ve böylelikle referans monitör pa tarzı sistemler içinde çalınabilir hale geldi ir özelliği olması zaten muhteşem bişey bu ürünü illa lambalı preampla değilde mooer preamp live tarzı bir aletle kombine edip baya ciddi tonlar alınabilir ama ben organik soundun peşindeyim u zamana kadar onlarca tube amp kullanmış biri olarak şunuda eklemek istiyorum amfiden gelen yüzde 90 soundu aslında speaker ve onun boyutu hacmi oluşturuyor tube falan çok çok minimalize şeyler güzel bir kabinli amfi ve bu pedal ile benim bahsettiğim tonlar inanılmaz oluyor yakında bir srv çalıp tube preampı tanıtmak istiyorum bırayada koyarım videosunu iyi günler
O external switch olayına gireceğim, ne zamandır aklımda da vakit bulamadım. Elinizdeki switch ne kullandığınız?
Bu arada; analog ton isteyen arkadaşlar kesinlikle modelleyiciler ile zaman harcıyor; o anlamda benim deneyimlerim de sizinkiler ile paralel. O yüzden de halen kafamda sadece efektör (Line 6 M9 tarzı...) birşeyler var Cerberus ile kombine etmek için. Ben de Steel String Singer artı Andy Timmons pedallarının Demon Fx klonları ile çalıyordum, Cerberus ile onları kenara koydum, çünkü programlanabilir değiller sonuçta.
Ben de aynı sizin gibi bir tane de lambalı pedal koydum sinyal yoluna (Vox Flat 4), öyle iyice tadından yenmez oldu.
Geçenlerde de komik bir şey yaşadım, Tonex videosu vardı (shorts..), "tonlar ne kadar organik geliyor!" dedim. Meğer adam Tonex önüne bağladığı analog pedallar ile çekmiş videoyu, amacı da Tonex'İn pedallarla anlaştığını göstermekmiş🙂
Velhasıl, amfi önünde çalmayı seven kişiler için modelleyici tat vermiyor. Marka ne olursa olsun.

Geri