bendede minibüs takıntısı var hanii minibüscü abimiz cengiz ferdi açtığı anda camı açıp kafayı dışarı uzatıyorum istemdışı 🙁 birgün ölüceğim lan.
:=)) ilginçmiş.de dikkat et yani...Allah korusun...ravenwoods demiş ki:bendede minibüs takıntısı var hanii minibüscü abimiz cengiz ferdi açtığı anda camı açıp kafayı dışarı uzatıyorum istemdışı 🙁 birgün ölüceğim lan.
geçmiş olsun :=) inşallah tekrarlamaz.soulwalker demiş ki:evet arkadaşlar anafranil bende 25 mg ye indi. biraz sinirlilik yaptı ama kurtuldum galiba bu temizlik takıntısından, temmuzda bi görüşmem daha olcak doktorla o zaman ilacı kesebilir ya da bi ay daha kullanırım. herkese acil şifalar. şunuda söyliyeyim bu utanılacak bir durum değil. nasıl ki herkes grip olabiliyorsa bu da böyle bir şey. lütfen yazmaktan çekinmeyin.
desiree_ant demiş ki:geçmiş olsun :=) inşallah tekrarlamaz.soulwalker demiş ki:evet arkadaşlar anafranil bende 25 mg ye indi. biraz sinirlilik yaptı ama kurtuldum galiba bu temizlik takıntısından, temmuzda bi görüşmem daha olcak doktorla o zaman ilacı kesebilir ya da bi ay daha kullanırım. herkese acil şifalar. şunuda söyliyeyim bu utanılacak bir durum değil. nasıl ki herkes grip olabiliyorsa bu da böyle bir şey. lütfen yazmaktan çekinmeyin.
darısı diğer takıntılıların başına 😳