filmi izlemedim ama ilk filmi süperdi ikinci filmi
o kadar kötü değildir ya.
o kadar kötü değildir ya.
CedriX demiş ki:AntiFa demiş ki:bencede hayal kirikligiydi..en cokta hani Julia Robertse sen Julia Robertse cok benziyorsun rolüne gir diyorlar ya..abi bu kadarda rezillik olmaz hani...baska bir fikir bulamamislar mi..neyse ben hic begenmedim...
Benim sahsen en sevdigim bölum orasi oldui 😀 yani baya guldurduler insani o sahnede ve hos olmustu bence...
o lazer dansı gerçekten de mükemmeldi bence.vestel reklamında da ata demirerin aynı dansı yapmaya kalkışması baya geyik olmuş yani!grinder demiş ki:Benim en sevdiğim bölüm lazer dansıydı. Filmin diğer olumlu yanı da Catherine Zeta Jones'un güzelliğiydi.
çok doğru.izleyiciyi oyuncu kadrosu çekiyor zaten.bi de juila roberts ın kendini taklit etmesi de çok absürddü.grinder demiş ki:gollum1234 yapma lütfen! Yönetmen ve oyuncular bizimle resmen t.şşak geçiyorlar. İlk film süperdi, senaryo çok zekice ve muzipti ama ikinci filmin bir senaryosu bile yok. Adamların bir amacı yok, soygun bile yapmıyorlar.
yemedi mi?bungula demiş ki:İlki kadar olmasa da bence bu da keyifliydi.. Yalnız dikkatimi bişey çekti; Brad Pitt neden hiç bişey yemedi bu bölümde ? 🙂
portishead demiş ki:zaten hangi filmde yakışıklı adamlar oynasa balık kesin açacak forumu 🙂
11 ve 12'yide izledim...balık zaten hani sinema-kafayı yiyecem yakında biliyosun-izle izle otu b.ku bıktım 🙂...
film'e döneceğimde senden yer bulabilirsek tabii topic'te 😛AntiFa demiş ki:portishead demiş ki:zaten hangi filmde yakışıklı adamlar oynasa balık kesin açacak forumu 🙂
11 ve 12'yide izledim...balık zaten hani sinema-kafayı yiyecem yakında biliyosun-izle izle otu b.ku bıktım 🙂...
ehuehe hayalet caktirma..sen triphop ben yakisikli herifler basliklarini aciyorum 😛
sen kafayi yemedin mi?..yedin yedin unuttun galiba biz manyagiz 😆
neyse filme dönelim oyuncular..yada oyuncular demeyelim o cok bisiler yiyen oyuncu harika 😛 😀