DEP_REM demiş ki:anam diyimmm çat diye açıklandı bu liste, grup üyeleri ankara dışında ama.. insan bir hafta önceden açıklar arkadaşlar ya :s
evet çok kötü oldu. maili bi açtım yarın sabah ankarada olmamız gerekiyodu 🙂
DEP_REM demiş ki:anam diyimmm çat diye açıklandı bu liste, grup üyeleri ankara dışında ama.. insan bir hafta önceden açıklar arkadaşlar ya :s
Demoyla seçmelere katılan gruplar kapıda yazan listede yer almamaktadır bilginize.Eray_ demiş ki:Ben ufak bir kac şey yazıp sonra tekrar gidecegim.İsteyen dogru olduguna inanır , isteyen inanmaz.
Ama rica ediyorum bi asabilikle saldırıya gecmeyin.Yasım 27 , 9 - 10 senedir amatör piyasayı takip ediyorum.İçime dert olan bir kacşey oldu bu secmelerde daha öncede bizim yaşadıgımız olayların aynısı.
Kesinlikle hic bir grubun yanında olmiyacam ama su varki bütün aklımda dogru olanları yazacagım.
Simdi bence bu adil bir secme olmamıs şöyle genel bi okudum.arkadasın birisi grubunun elemanlarının sehir dısında oldugunu söylemiş ve grubu secilmiş. :roll: Her neyse bu arkadas bana nekadarda acıklama yapsa inandırıcı olmiyacak.
Bi digeri '' Kül '' Diye bi grubun ismi bile geçmiyor secmelerde nerden sızmışsa araya anlam veremedim.
Herneyse onuda geçelim.Ben burada ismini vermiyecegim ama cok cok saglam grupların geride bırakılıp torpili olan grupların sahneye cıkdıgına inanıyorum.Şimdi burada su grup iyi su grup kötü demiyecegim ama.
Bu secmelerde Haylaz , Tansiyon , Sınıf 64 kazanamıyorsa işde torpilin nasıl döndügünü görebiliriz.
neyse cok fazla bisey yazmıyacam adil olmadıgına inanıyorum.
görüsürüz.