windows media player da dinleyemezsin zaten copy control var :idea:shine demiş ki:bilgisayarda dinlersem windows media player tanımıyor cdyi. kafayı yiycem ya.
PeNtAgRaM_BoY demiş ki:pardon ben jukebox kullandığım için özür
adoman demiş ki:albüm çok kötü adam çok kötü... medya player problemi yaşayan arkadaşlar fazla üzülmesin bence. böyle yıllardır müzikle uğraşan birisinin böyle bir vokalle karşımıza çıkacağını sanmazdım. şarkılar çok kötü ...
kıyafetlerine söyleyecek tek söz BERBAT... işi zor en azından ben beğenmedim... kolay gelsin , ama oda gelmez... gelsede ilgilenmem..
yani hiç sevmedim...
aynen katılıyorum sana kendisinin Türk rock müziğine katabiliceği hiçbişey olmadıını düşünüyorum.eskiden katamamıştır,büyük ihtimalle bundan sonra da katamayacaktır.adoman demiş ki:albüm çok kötü adam çok kötü... medya player problemi yaşayan arkadaşlar fazla üzülmesin bence. böyle yıllardır müzikle uğraşan birisinin böyle bir vokalle karşımıza çıkacağını sanmazdım. şarkılar çok kötü ...
kıyafetlerine söyleyecek tek söz BERBAT... işi zor en azından ben beğenmedim... kolay gelsin , ama oda gelmez... gelsede ilgilenmem..
yani hiç sevmedim...
adoman demiş ki:kusura bakma eleştri hızlı ve sert olur bence, direk sonuca ulaşmak...
bu ülkede yaterince haluk levent kıraç var...
onlarla ilgili ne düşünüyorsun? vereceğin cevabı yanıtsız bırakabilirim...