crazymuge demiş ki:soulcalibur demiş ki:Ben programın tamamını kayıt ettim.. Artık birinize veririm infoda izlemeyenlere ulaştırısınız olur mu ???
Ama önce videonun kalitesini değiştirmeliyim dvd kayıtı vcd yapıcam çok bi farkı hissetmiceksiniz.. Çünkü kotalı kullanan arkadaslara haksızlık olur dvdyi indrimeleri boyutu bir hayli büyük..Ben kısa zaman sonra söylerim burada bir arkadasa veririz infoda yayınlar..Gardiyan sana veririm 😆 😀
tam süper olur kanımca 😆
ama istersen infoya kendinde koyabilirsin 8)
soulcalibur demiş ki:crazymuge demiş ki:soulcalibur demiş ki:Ben programın tamamını kayıt ettim.. Artık birinize veririm infoda izlemeyenlere ulaştırısınız olur mu ???
Ama önce videonun kalitesini değiştirmeliyim dvd kayıtı vcd yapıcam çok bi farkı hissetmiceksiniz.. Çünkü kotalı kullanan arkadaslara haksızlık olur dvdyi indrimeleri boyutu bir hayli büyük..Ben kısa zaman sonra söylerim burada bir arkadasa veririz infoda yayınlar..Gardiyan sana veririm 😆 😀
tam süper olur kanımca 😆
ama istersen infoya kendinde koyabilirsin 8)
Yok aman beni karıştırma ben linki sana veririm sen artık yaparsın bişeyler ... 😀 Ogün neferi seni 😆 😀
muslukçu - çatalDelioglan demiş ki:Ben son espriyi kaçırdım ya baya bi güldüler onu bana bi aktarsanız. Çatlayacam 🙂 Programın kapanışını yaparken Dandadadan'ın klibinden sonra bir şey söyledi de Güven abi, tam duyamadım muslukçularla ilgili bir şey mi dedi pek alaka kuramadım..
yasin_ibar demiş ki:arkadaşlar yarın gece yani pazar günü saat 22.00'de OGÜN SANLISOY'un konuk olduğu YÜXEXES tekrar yayını ile karşınızdadır...kaçırılmaması gerekir... 😀
ben o akşam stüdyodaydım 😀