panik_431 demiş ki:arkadaşlar demir demirkan ve murat net geldimi konsere?
anil_ibanez demiş ki:yanlış anlaşılma olmuş olabilir 😀 ...Popçular Dışarı diye bağıran kesim konser önceside bağırdı,konsere 1 saat kalada bağırdı,soğukda sıra beklerken de bağırdı...bağıran grupdan bence hiç kimsenin ogün'ün konsere çıkacağından haberi yokdu,slogan atanların yanında alkışlayanlar daha fazlaydı...ve bu slogan konser esnasında da da yapıldı(ogün çıkmadan önce)...daha sonra ogün'ün secret missile ve bir performansından sonra herkesin ağızı açık kaldı desem yeridir,'''iyi trash yaptı,süperdi,vay be ogüne' bak''' diyenler oldu 😀 ...çok beğenildi,alkışlandı,ben de çok beğendim...
zeynep_busra demiş ki:janset ışık gösterisinin ayarlandığı masanın yanındaki koltuklarda oturdu hemen arkamdaydı baya bir ilgi odağı oldu vip bölümü neresi bende bilmiyorum ama güven abi de oralarda bir yerde izledi konseri
crazymuge demiş ki:zeynep_busra demiş ki:janset ışık gösterisinin ayarlandığı masanın yanındaki koltuklarda oturdu hemen arkamdaydı baya bir ilgi odağı oldu vip bölümü neresi bende bilmiyorum ama güven abi de oralarda bir yerde izledi konseri
oh keyfe bak 😆
ben Ogün`den bu kadar güzel bir performans bekliyordum.eğer performansı kötü yazsalardı çok şaşırdım ama zaten türkiyedeki en iyi canlı performanslardan birine sahip bir insan Ogün Sanlısoy.Helal olsun diyorum.
bu arada 10 Mart Cumartesi günü Ankara Ogün Sanlsoy,Hayko CEpkin ve Çilekeş sırasıyla sahne alacaklar.tabi sıra bu şekilde mi bilmem ama.sonunda Saklıkente geliyor Ogün 🙂
fulya_m_o_r demiş ki:anil_ibanez demiş ki:yanlış anlaşılma olmuş olabilir 😀 ...Popçular Dışarı diye bağıran kesim konser önceside bağırdı,konsere 1 saat kalada bağırdı,soğukda sıra beklerken de bağırdı...bağıran grupdan bence hiç kimsenin ogün'ün konsere çıkacağından haberi yokdu,slogan atanların yanında alkışlayanlar daha fazlaydı...ve bu slogan konser esnasında da da yapıldı(ogün çıkmadan önce)...daha sonra ogün'ün secret missile ve bir performansından sonra herkesin ağızı açık kaldı desem yeridir,'''iyi trash yaptı,süperdi,vay be ogüne' bak''' diyenler oldu 😀 ...çok beğenildi,alkışlandı,ben de çok beğendim...
Konser öncesindeki tezahüratların alakası yoktu Ogün'le, ona bi şey demiyoruz da adı anons edildikten sonra bağırmalarının yanlış anlaşılacak bi tarafı da yok değil mi 😆 Neyse cevaplarını alıp sustu kendini bilmezler 🙂 Ya merak ettim Ogün Secret Missile'ı kendi konserlerinde de çalıyor mu? Ben Ogün'ü bir defa izledim şimdiye kadar onda da çaldı mı çalmadı mı hatırlamıyorum :roll:
evet bütün parçaları gibi sınavda kendine ait bir parça.fanıyım diye söylemiyorum gerçekten dinle ogün sanlısoy u derim. 😉mtears demiş ki:pek dinlemem ama sınav filminde söylediği şarkı çok güzel