korkma albumunu piyasaya surmeye calısıyorlarmış....
yener demiş ki:yine başa dönüyoruz....
shine demiş ki:forumuna yazacak kadar olumlu olumsuz ilgileniyorsan senin de yazdıklarının okunmasını istiyorsun demektir o halde yazılanları da okuman gerekir diye düşünüyorum. yoksa bütün forumlar aralıklı oalarak bir kısır döngü muhabbetine dönüşebilir. forum kullanıcılarının böyle bir manzara oluşturmaması için sabırla her yazılana ilgi göstermesi gerekir bence.
umuT777 demiş ki:shine demiş ki:forumuna yazacak kadar olumlu olumsuz ilgileniyorsan senin de yazdıklarının okunmasını istiyorsun demektir o halde yazılanları da okuman gerekir diye düşünüyorum. yoksa bütün forumlar aralıklı oalarak bir kısır döngü muhabbetine dönüşebilir. forum kullanıcılarının böyle bir manzara oluşturmaması için sabırla her yazılana ilgi göstermesi gerekir bence.
doğru söze ne denir ki ? :tap:
deligonlum demiş ki:korkma albumunu piyasaya surmeye calısıyorlarmış....
the_bassist demiş ki:ne kadar kızarsanız kızın ama quicksand'e katılıyorum sen pentagramda vokal yap sonra da saydım gibi bi şarkı söyle klip zaten... ama pencere idare eder.
deligonlum demiş ki:korkma albumunu piyasaya surmeye calısıyorlarmış....
PeNtAgRaM_BoY demiş ki:deligonlum demiş ki:korkma albumunu piyasaya surmeye calısıyorlarmış....
çıkarsa gerçekten çok iyi olur.Hiç bir yerde bulunmuyo