Herkese merhabalar,
3 seneye yakın bir süredir, yakından takip eden arkadaşlarımın bildiği üzere, Ogün Sanlısoy'un ekibinde gitar çalıyordum. Yalnız 2008 Eylül ayı itibariyle artık ekipte bulunamamaktayım 2006 Mart ayından beri sevgi ve ilgisini asla eksik etmeyen bugüne kadar gördüğüm ve bildiğim en düzgün oluşumlardan birisi olan ogunsanlisoy.info, kısaca info'ya ve info aracılığıyla bir kez daha hem Ogün Sanlısoy’a hem de değerli grup arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler sunarım, Ogün Sanlısoy ve ekibiyle çalışmış olmak benim için bir onurdur. Ayrıca Ogün Sanlısoy’a bana, Metin Türkcan, Arıkan Sırakaya, Ercüment Subaşı, Alper Gemici, Kadir Keskin ve Sertan Coşkun gibi isimlerle bir dönem çalışma fırsatı tanıdığı için de müteşekkirim.
Ekibe katılacak ya da katılmış olan yeni gitarist arkadaşımızın kim olduğunu bilmesem de kendisine başarılar dilerim.
Bundan sonraki müzik hayatımda, hem Ogün Sanlısoy’un ve ekip arkadaşlarım; Sertan Soğukpınar, Utku Kırca,Alper Gemici, Erşan Şimşek, Çağrıhan Yapıcı’nın hem de ogunsanlisoy.info’nun değerli tüm üyelerinin bendeki yeri farklı olacaktır.
Sevgilerimle…
D. Bijen Rahimi