Jawbreaker demiş ki:Son derece gereksiz bir şahıs. Memlekette Murat Göğebakan, Murat Kekilli, Haluk Levent gibi efsaneler(!) dururken ne gerek vardı bu grunge kılıklı delikanlıya? Yıllardır kafa yorar dururum neden bizim mainstream rock müziğimizi temsil edecek adam gibi şarkıcı çıkmaz. Dürüst konuşuyorum klip çekilen şarkı vasat hatta vasatın da altında. Hayatında az çok rock'n'roll la ilgilenmiş bir kişinin çok kolay varacağı bir yargı bu. Ayrıca beğenmediğim halde burada yorum yapmamın nedeni de bu adamın vaktinde Pentagram gibi güzide bir heavy metal topluluğumuzun en sert, speed-thrash yaptığı dönemde vokallerini üstlenmiş olması. Speed thrash................ oriental pop-rock. Bir insan nasıl bu kadar değişebilir inanamıyorum.
Jawbreaker demiş ki:Son derece gereksiz bir şahıs. Memlekette Murat Göğebakan, Murat Kekilli, Haluk Levent gibi efsaneler(!) dururken ne gerek vardı bu grunge kılıklı delikanlıya?
Hiç de gereksiz deil gerekli bile.adamın albümünü al aldıysanda iyice dinle öyle karar ver adam sadece bi imaj değişikliği yapmış ne var bumdaJawbreaker demiş ki:Son derece gereksiz bir şahıs. Memlekette Murat Göğebakan, Murat Kekilli, Haluk Levent gibi efsaneler(!) dururken ne gerek vardı bu grunge kılıklı delikanlıya? Yıllardır kafa yorar dururum neden bizim mainstream rock müziğimizi temsil edecek adam gibi şarkıcı çıkmaz. Dürüst konuşuyorum klip çekilen şarkı vasat hatta vasatın da altında. Hayatında az çok rock'n'roll la ilgilenmiş bir kişinin çok kolay varacağı bir yargı bu. Ayrıca beğenmediğim halde burada yorum yapmamın nedeni de bu adamın vaktinde Pentagram gibi güzide bir heavy metal topluluğumuzun en sert, speed-thrash yaptığı dönemde vokallerini üstlenmiş olması. Speed thrash................ oriental pop-rock. Bir insan nasıl bu kadar değişebilir inanamıyorum.