değişimin nedeni popularite. nasıl ki demir demirkan pentagramdan ayrıldığında pop yapmaya başladıysa ogün sanlısoy da öyle. Demir Demirken ikinci albümü 2004 İstanbul ile kendi tarzına döndü, belli populariteyi yakaladıktan sonra.. ogün sanlısoy da ikinci albümünde kendi tarzına dönecektir. ayrıca saydığın şahıslar fazlasıyla gereksiz isimler. murat göğebakan ile murat kekilli neciler zaten hiç anlayamamışımdır. haluk levent ise bir zamanlar iyiydi ama eskisi kadar yetenekli değil, tipik anadolu çocuğu..Jawbreaker demiş ki:Son derece gereksiz bir şahıs. Memlekette Murat Göğebakan, Murat Kekilli, Haluk Levent gibi efsaneler(!) dururken ne gerek vardı bu grunge kılıklı delikanlıya? Yıllardır kafa yorar dururum neden bizim mainstream rock müziğimizi temsil edecek adam gibi şarkıcı çıkmaz. Dürüst konuşuyorum klip çekilen şarkı vasat hatta vasatın da altında. Hayatında az çok rock'n'roll la ilgilenmiş bir kişinin çok kolay varacağı bir yargı bu. Ayrıca beğenmediğim halde burada yorum yapmamın nedeni de bu adamın vaktinde Pentagram gibi güzide bir heavy metal topluluğumuzun en sert, speed-thrash yaptığı dönemde vokallerini üstlenmiş olması. Speed thrash................ oriental pop-rock. Bir insan nasıl bu kadar değişebilir inanamıyorum.
xece demiş ki:ogün sanlisoy bu albümde bir facia..Pentagram albümündeki o ses yok,sanki baska biri..berbat bir albüm..ne sarkilar ne ses ne de yorum..hiç bir sey yok bu albümde.hayret yani.ben bu isimden çok sey beklerdim..ve cover,harika ha?o sarkiyi dinledigim anda ogün bitti benim için..klip te ayri rezalet..yazik.
xece demiş ki:ogün sanlisoy bu albümde bir facia..Pentagram albümündeki o ses yok,sanki baska biri..berbat bir albüm..ne sarkilar ne ses ne de yorum..hiç bir sey yok bu albümde.hayret yani.ben bu isimden çok sey beklerdim..ve cover,harika ha?o sarkiyi dinledigim anda ogün bitti benim için..klip te ayri rezalet..yazik.
yapma Yener ya,ben elestiriye asla kizmam.hatta en gerekli gördügüm seydir sanatçi için.sanat elestirmekle büyür.yener demiş ki:xece demiş ki:ogün sanlisoy bu albümde bir facia..Pentagram albümündeki o ses yok,sanki baska biri..berbat bir albüm..ne sarkilar ne ses ne de yorum..hiç bir sey yok bu albümde.hayret yani.ben bu isimden çok sey beklerdim..ve cover,harika ha?o sarkiyi dinledigim anda ogün bitti benim için..klip te ayri rezalet..yazik.
birisi rojhan beken isimli sanatçının başlığına bu tarz bir eleştiri yazsa,kıyametleri kopartırsınız.eleştirininde bir sınır var,bir üslubu var.
eleştirirken sanatçıya ve dinleyicilerine saygılı bir biçimde görüşlerimizi belirtelim,lütfen. :!:
xece demiş ki:yapma Yener ya,ben elestiriye asla kizmam.hatta en gerekli gördügüm seydir sanatçi için.sanat elestirmekle büyür.yener demiş ki:xece demiş ki:ogün sanlisoy bu albümde bir facia..Pentagram albümündeki o ses yok,sanki baska biri..berbat bir albüm..ne sarkilar ne ses ne de yorum..hiç bir sey yok bu albümde.hayret yani.ben bu isimden çok sey beklerdim..ve cover,harika ha?o sarkiyi dinledigim anda ogün bitti benim için..klip te ayri rezalet..yazik.
birisi rojhan beken isimli sanatçının başlığına bu tarz bir eleştiri yazsa,kıyametleri kopartırsınız.eleştirininde bir sınır var,bir üslubu var.
eleştirirken sanatçıya ve dinleyicilerine saygılı bir biçimde görüşlerimizi belirtelim,lütfen. :!:
Benim kizdigim sey,olaya siyasi mana yüklenip sanatçiya degil,direk kullanilan dile saldirilmasi.yani Rojhan Beken söyle kötü yapmis-böyle eksik yapmis denilse kim ne diyebilir ki?Ama birileri çikip;
''kürtlere ölüm'',''en iyi Kürt ölü Kürttür' v.s. yaziyorsa hepimiz sinirlenmeli ve tepkimizi koymaliyiz.yani sanata degil bir halkin degerine laf söyleniliyorsa hepimizin diyecek bir seyi o1lmasi lazim.
konu bu yani..