wild_child demiş ki:Sert birşeyden umudumu kestim de, bari "Saydım" gibi bir şarkı olmasın.
nevar saydım parçasında ben o parçayla onu sevdimm...
sert değilmi ondan mı?
wild_child demiş ki:Sert birşeyden umudumu kestim de, bari "Saydım" gibi bir şarkı olmasın.
"O gün" albümünde sert olmayan başka şarkılar da var. Nİye mesela bir "yar olmadın" demedim de "saydım" dedim? "Saydım"ın tek problemi sert olmaması değil. Aynı zamanda basit bir şarkı. Sözlerin bir orijinalliği yok. Şarkıyı sevip sevmemek göreceli birşeydir fakat işin müzik boyutuna bakıldığında, müzikten az da olsa anlayan birisi "saydım"ın basit bir şarkı olduğunu anlar.deryakulahci demiş ki:wild_child demiş ki:Sert birşeyden umudumu kestim de, bari "Saydım" gibi bir şarkı olmasın.
nevar saydım parçasında ben o parçayla onu sevdimm...
sert değilmi ondan mı?
ogunkolik demiş ki:Şarkının basit olması güzel olmasını engellemediği gibi,pek çok kişinin ben de dahil Ogünü tanımasındaki en büyük araçtır bu şarkı. o yüzden ne kadar popvari olsada,hani ogün rockçıdır bu tarz yakışmaz dense de biz Ogünü böyle sevdik, VE BUNDAN SONRA HER TARZINI DİNLERİZ HERALDE ... KARDEŞİME SEVGİLER 😀 😀
hakikikertenkele demiş ki:diyelim ki 14.30'u okuldu, işti falan derken kaçırdınız... 22.00'de dream tv yuxexes'de izleyebilirsiniz...
üstelik yuxexes dergisi, klibi dream tv / yuxexes'de izleyen herkese nisan sayısında dev ogün posterini bedava verecek... (aha da işte rekabet)
hakikikertenkele demiş ki:diyelim ki 14.30'u okuldu, işti falan derken kaçırdınız... 22.00'de dream tv yuxexes'de izleyebilirsiniz...
üstelik yuxexes dergisi, klibi dream tv / yuxexes'de izleyen herkese nisan sayısında dev ogün posterini bedava verecek... (aha da işte rekabet)