Albüm oldukça başarılı.Ayrıca jawbreaker sonuçta ogün camiadan kopmamış bir şahsiyet.Onun gönlünde hala speed metalin,gırtlağında ise hala brutal-scream in olduğunu düşünüyorum.
Albüm içerik,aranje ve sözlerle tatmin etti ama müzisyenler olarak beni fazla tatmin etmedi.Faruk Kavi kendine özgü gitar sounduyla şarkıların duygusal çizgisine ve yürüşüne uygun sololarıyla çok iyi.Yalnız basist umut arabacı(izmir) ve davulcu(adını hatırlayamadım ama oda izmirden) fazlaca yeterli gelmedi.
Aslında bende şaşkın bir haldeyim tarzlar arası geçiş konusunda.Ama G.Erkin Erkal'ın programında Ogün "Saydım" ı bir hatuna yazdığını doğruladı.
albümün geneline bakarsak zaten şarkıların büyük bi bölümünün tek bi kişiye yazıldığını görebiliyoruz.Yani Jawbreaker sanırım Ogün de Trail Blazer ve Korkmadan bu yana değişen sanırım aşık olması ve terkedilmesi.Aşk insana neler yaptırıyor?(buna bir başka örnek Murat Net"pentagram eski solo gitarist" reflex i kurdu ve şarkıyı dinle:sen hep benimsin.
Eski Pentagramcılardan açılmışken Demir e gelelim.O bence tam bir popülist.Bu saatten sonra bırakın hard sounda nazır rock albümünü(2004 istanbul) black metal albümü çıkarsa bile nafile!!!Kerem Tüzün(KURBAN ve bana göre türkiyenin en iyi 5 rock basistinden biri) ve sağın solun etkisiyle zoraki bir sertlik içine giren Demir'e allah yardım(bela) etsin.