evet 😀likeAsoul demiş ki:rolling stone un aralık sayısında 2 sayfalık röportajı var....
Digitallife dergisindede var :!:
evet 😀likeAsoul demiş ki:rolling stone un aralık sayısında 2 sayfalık röportajı var....
evet Ogün gerçekten bu konuda bayağı istek aldı.gerçi bulmak siteyenlere biz infoda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama nereye kadar.2-3 ay önce böyle bir açıklama yapmıştı Ogün ama bakalım :roll: beklemedeyiz. :roll:pj_harvey demiş ki:billboard dergisi son 25 yılın en iyi turkce albumu siralamasında 18. siraya 'korkma' albumuyle ogun u yerlestirmis.Bu arada album tekrar basılıcakmıs ilk defa duydum ben...
eet ben de hala beklemekteyimcrazymuge demiş ki:evet Ogün gerçekten bu konuda bayağı istek aldı.gerçi bulmak siteyenlere biz infoda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama nereye kadar.2-3 ay önce böyle bir açıklama yapmıştı Ogün ama bakalım :roll: beklemedeyiz. :roll:pj_harvey demiş ki:billboard dergisi son 25 yılın en iyi turkce albumu siralamasında 18. siraya 'korkma' albumuyle ogun u yerlestirmis.Bu arada album tekrar basılıcakmıs ilk defa duydum ben...
. evet kendini bilmez ''Ogüüüün aşkıııımmmm'' diye bağıran tipler üstümüze çıkmaya çalıştılar.Hatta biri Ogünün karşısına geçmiş ağzı açık izlerken Ogünü sıktı, telefon bile istedi Ogünden. tabi alamadı o ayrı 😀 . Ogün her zamanki canayakınlığı ve güleryüzlülüğüyle bizi karşıladı. İnfocuları görünce sevindi 😀 . yakında konserler başlıyormuş hadi hayırlısı 😀crazymuge demiş ki:8 Aralıkta imza günü vardı ve izdiham olmuş 😀 8O 😀
Ogünkoliğim bu duyduğum en güzel haber. :!: :!: :!:ogunkolik demiş ki:. evet kendini bilmez ''Ogüüüün aşkıııımmmm'' diye bağıran tipler üstümüze çıkmaya çalıştılar.Hatta biri Ogünün karşısına geçmiş ağzı açık izlerken Ogünü sıktı, telefon bile istedi Ogünden. tabi alamadı o ayrı 😀 . Ogün her zamanki canayakınlığı ve güleryüzlülüğüyle bizi karşıladı. İnfocuları görünce sevindi 😀 . yakında konserler başlıyormuş hadi hayırlısı 😀crazymuge demiş ki:8 Aralıkta imza günü vardı ve izdiham olmuş 😀 8O 😀
tabi ki 😉pentagramurat demiş ki:tarihleri bildirirseniz seviniriz 😀
erdemche demiş ki:ben derim ki yeni klibi.umudum var isimli yada ne yerdeyim ne gökte isimli parçalardan biri olursa süper olur......