konser vermek zorunda değilki..sen böyle işlerle kafanı yorma bence eengin.pentagramurat biz sakiniz sadece özledik ok 8)eengin demiş ki:hala neden konser vermedini şaşkınlıkla tahmin etmeye çalışıyorum.
ya arkadaşım konser vermek zorundamı derken o anlamda demedim.tabiki konser vericek ki zaten katıldığı programlarda da söylüyo konser vermek istediğini .ama istediği zaman verir.sen sponsor buldun yer buldun fln konser teklifi verdin ama ogün gelmedi sanırım böyle dediğine göre.yazmak istemiyosanda yazma 😀 biz özledik kendisini konser versin istiyoruz ama vermemesininde bi sebebi vardırr...soulcalibur demiş ki:Niye değil ?
Ya savunuculuk yapmayın ya biraz yapıcı muhabbet oluşsun şurada insan giripte yazmak istemiyo valla..
Bi gardiyan adıda crazymuge 😀
Yapmak zorunda kardeşim konser ben o adamın albümünü alıyorsam , onun tanıtımı için uğraşıyorsam , bir hediye alırken birine Ogün cdsi alıyorsam oda bana bal gibi konserini yapcak !!!
sanmıyorum.gidiceksin galiba.ne güzel :roll:tekin08 demiş ki:Super yaa gidebilmek için illa yarışmaya katılmak yada üniversiteli olmak gerekmiyor değil mi?