Aslında başlığa bakanlar, la AKP böyle bişey mi yapmış? ne zaman yapmış diyeceklerdir. Ama bu akp'nin değil benim önerdiğim ve sınırlılıklarını ve boyutlarını tartışmak istediğim bir konu. malumunuz diğer bir başlıkta geçen tartışma içerisinde bu fikir benim tarafımdan önerilmişti. ve şimdi bunu ayrı bir başlıkta konuşma gereği hissettim.
Sizce ilköğretim 2. kademeye cinsel eğitim dersi konmalı mıdır?
bunu yapacak öğretmenlerin ve işlenecek dersin niteliği ne boyutta olmalıdır?
Bu ders ile hedeflediğimiz aslında nedir?
d.n: Rica ediyorum, bu başlığa la gel sex dersi konusuyorlar zihniyeti ile gelecek, ve bu tür absürd yorumlarda bulunacak arkadaşlar konuyu bi kaç kere daha okusunlar.
d.n: Bu dersin olabilirliğini düşünürken lütfen, çocuğun cinsel istismarı, aile içi ilişki, çocuğa veya ergene yönelik cinsel taciz-tecavüz, psikoseksüel gelişim bozuklukları gibi konuları göz önüne alın.
d.n: Bu ne işime mi yarayacak? Ben Program Geliştirme ve Öğretim Yüksek lisans öğrencisiyim. Öyle bi işime yarayacak ki 🙂
Sizce ilköğretim 2. kademeye cinsel eğitim dersi konmalı mıdır?
bunu yapacak öğretmenlerin ve işlenecek dersin niteliği ne boyutta olmalıdır?
Bu ders ile hedeflediğimiz aslında nedir?
d.n: Rica ediyorum, bu başlığa la gel sex dersi konusuyorlar zihniyeti ile gelecek, ve bu tür absürd yorumlarda bulunacak arkadaşlar konuyu bi kaç kere daha okusunlar.
d.n: Bu dersin olabilirliğini düşünürken lütfen, çocuğun cinsel istismarı, aile içi ilişki, çocuğa veya ergene yönelik cinsel taciz-tecavüz, psikoseksüel gelişim bozuklukları gibi konuları göz önüne alın.
d.n: Bu ne işime mi yarayacak? Ben Program Geliştirme ve Öğretim Yüksek lisans öğrencisiyim. Öyle bi işime yarayacak ki 🙂