Yıldım yeminle...
Ben fikrinize katılmıyorum. Ben de Z kuşağındanım, ancak sabırsız değilim. Yabancı dilim var, çoğu zaman bütün bilgi ihtiyaçlarımı yabancı forumlardan karşılıyorum. Ancak bu forumun ortamını seviyorum, çünkü yabancı forumlarda bu kadar sıcak insanlar bulamıyorum(Turkrock tarzı forumlar için geçerli), yoksa teknoloji için çokça forum var, aynı şekilde bilgisayar hakkında da öyle. Ve bu forumları fazlasıyla kullanıyorum.Z kuşağından bir birey olarak kesinlikle katılıyorum çok sabırsızız ve özellikle yabancı dilin iyi düzeydeyse öğrenmek istediğin her şeyi çabucak öğrenebilirsin ancak yabancı dilin yoksa türkçe tek güncel kaynak burası. Ama zaten 2 3gün buraya bakılsa yeni başlayacakların %80 sorucağı şeyler soruluyor ben öyle öğrendim. Yeni başlayanlar için sss bölümü yapılabilir işin ehli insanlar tarafından.
Söylemeye çalıştığım bu değildi ki zaten sizi forumda görüyorum bizim kuşak için örnek teşkil ediyorsunuz ancak banada 2 günde 10 tane aynı soru gelse bende bıkardım.Ben de Z kuşağındanım, ancak sabırsız değilim. Ben fikrinize katılmıyorum. Yabancı dilim var, çoğu zaman bütün bilgi ihtiyaçlarımı yabancı forumlardan karşılıyorum. Ancak bu forumun ortamını seviyorum, çünkü yabancı forumlarda bu kadar sıcak insanlar bulamıyorum(Turkrock tarzı forumlar için geçerli), yoksa teknoloji için çokça forum var, aynı şekilde bilgisayar hakkında da öyle.
Kusura bakmayın. Haklısınız. Z kuşağı görünce hop diye atladım. Aynı konular insanı yoruyor, dediğim gibi aynı konulara örnek olarak 2 hafta konu açma yasağı gelebilir. İyi de olur. Eski konu üzerinden devam edilir, ve o konu güncel olur.Söylemeye çalıştığım bu değildi ki zaten sizi forumda görüyorum bizim kuşak için örnek teşkil ediyorsunuz ancak banada 2 günde 10 tane aynı soru gelse bende bıkardım.
Konudaki mesajımı direkt görünce yanlış anlaşılabilir olduğunu anladım. Benim takıldığım nokta özellikle bu kuşakta görülen ve uyarı yapıldığı zaman gereksiz atarlanma durumu. 🙂Çünkü onlar Z kuşağı.