CedriX demiş ki:Ben kesinikle amerikan versiyonuna karsiyim ama elden bir sey gelmez bu adamlar yapacak amerikan versiyonunu ve basrolde ben sahsen Gary Oldman i görmek isterim...
Nicholas Cage married a 21 year old Korean American girl a few months back and is here in Korea now doing double duty, promoting National Treasure and meeting the inlaws. Now this rumor is not even second hand, it's more like third hand, but it goes like this. Supposedly a friend of a friend of a friend met Cage, and they spoke about what he might be doing next. The rumor goes that Cage is very much interested in starring in the American version of Oldboy. I have nothing to back this up, but thought maybe you could confirm it one way or the other. Personally I'm not a huge Nicholas Cage fan, but having seen the original Oldboy and loving it, I think Cage might be perfect. That being said, I'm not sure a new version needs to be made at all. The original was a classic in its own right.
grainmoustache demiş ki:Aslında Woojin sadece intikam almadı .Oh-Deasu da Woojin'in ensest bir ilişki yaşarken neler hissettiğini , bunun normal olduğunu anlatmış oldu. Zaten Oh-Daesu da bu gerçeği kavramasa o da intihar ederdi ve kızıyla olan ilişkisini bir şekilde yürütmeye karar verdi ama yaşadıklarından sonra bunu kaldıramayacağı için hipnozu yapan kadına gitti. Ben öyle düşünüyorum.
Woojin haklıydı;
"Bir kum tanesi olsun , ya da bir kaya. İkisi de suda aynı şekilde batarlar."
Oh-Deasu da kaşınan bir insanmış zaten.
"Çok fazla insana acı verdim ve eminim beni hapsedip karımı öldüren adam onlardan biri."