Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilmiyorum ki vardır tabi yani kilinkin ilk demosundaki şarkılardan yeni şarkılarında farkı var bununda var tabi ama sen en iyisi kereme sor ona gönderdim kayıtları o dinledi.
ölü köpek ve amp orkestrası
demo "sarı siyah bere" çıkmıştır
demoya sahip olmak isteyenler 17 ocak tarihinden itibaren izmir stüdto arore, ankara-ZID müzik ayrıca 2 lira + posta ücreti karşılığı [email protected] adresinden ulaşabilirler
demonun tanıtım videosunuda www.punkerland.com adresinden izleyebilirsiniz.
demo için [email protected] a ulaşıın derim ordan daha başka istediğiniz turk punk demolarınıda alabilirsiniz.. ayriyetten ankaradaysanız zıd müzik diye bi mekanda vardır demolar ordan alabilirsiniz...... istanbuldan ise istiklal caddesinde atlas pasajında deform müzikte bulabilirsiniz... deform müzik eski kod yada decoded oluyor... ordan alabilirsinz.. ökvao dışında orda sabun ve harcıalem demolarıda bulunmakta yakında kılinkin demosuda orda olacak duyrulur.....
ölü köpek ve amp orkestrasını tüm ailecek dinlioruz herkese tavsiye ediyoruz. niye gittin anlaadım diyorum ve ankarada demoyu isteyenler bulamayanlar bana ulaşsın diyorum. itinayla temin edilir