eywallah abicim indirip dinliyorum...
Tamam hadi orası öyle diyelim; yalnız çok önemli bir sorununuz var: biriniz gruptan ayrılsa onun yerine gelecek adamı nasıl bulacaksınız, isim değiştirmeden? Günün birinde eleman arayanlar bölümünde şöyle bir ilanla mı karşılaşacaz: Onyedisantime davulcu arıyoruz.. Tecrübeli olması ve ortalamamızı bozmaması gereklidir. Lütfen boyutlarınızı ve yanında cetvelle çekilmiş resmini özel mesaj olarak atınız, bizde yalan olmaz da 😆punishedsociety demiş ki:abi yalan yok ya =) yani yarIm$ar belki o zaten cetvel hatası..neyse abi müzikal açıdan yorum olursa daha seviniriz böyle .)
senaryo sinerji kurgu her$ey var baba sizde ya (;MeSSiaH_sic demiş ki:Tamam hadi orası öyle diyelim; yalnız çok önemli bir sorununuz var: biriniz gruptan ayrılsa onun yerine gelecek adamı nasıl bulacaksınız, isim değiştirmeden? Günün birinde eleman arayanlar bölümünde şöyle bir ilanla mı karşılaşacaz: Onyedisantime davulcu arıyoruz.. Tecrübeli olması ve ortalamamızı bozmaması gereklidir. Lütfen boyutlarınızı ve yanında cetvelle çekilmiş resmini özel mesaj olarak atınız, bizde yalan olmaz da 😆punishedsociety demiş ki:abi yalan yok ya =) yani yarIm$ar belki o zaten cetvel hatası..neyse abi müzikal açıdan yorum olursa daha seviniriz böyle .)
eyv hoca=) da tebrik edilecek nesi var anlamı$ değilim =)Bronx demiş ki:Arkadaşlar ne diyeyim cesaretinizden dolayı ( isimden kaynaklanan) tebrik edecektim de ikinci sayfadaki resimleri görünce şok oldum.Bi güzel abdest almanız lazım sizin sdfadf..
ezheue eyvalla=)dengesizpunk demiş ki:severiz sizi bilirsin mahmut😀
sopa ta$la dalıcaklar bigün..sahnedeiken falansoloist demiş ki:Aykırılıktan(azgınlıktan) başınıza bişey gelmeye bari 😀...